Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου 2020

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα, καλή εβδομάδα και Καλά Χριστούγεννα. Να προσέχουμε την υγεία μας και για να το πετύχουμε αυτό θα πρέπει να σεβόμαστε τα μέτρα, να φοράμε μάσκα παντού, να κρατάμε αποστάσεις και να αποφεύγουμε τις μετακινήσεις. Φυσικά ούτε κουβέντα για μεγάλες παρέες, για συγκεντρώσεις σε χώρους με πολλά άτομα. Ας περιοριστούμε στο οικογενειακό μας περιβάλλον, μέχρι να τελειώσει αυτό το κακό με τον Κορονοϊό. Η Γέννηση του Θεανθρώπου θα βοηθήσει ....τον κόσμο και ψυχολογικά θα μας οπλίσει με δύναμη, ώστε να νικήσουμε τον αόρατο εχθρό. Καλές γιορτές με υπομονή και ψυχραιμία.

- Εσείς το ξέρατε; Μπορεί να είναι λάθος πληροφορία, αλλά σε μια δημοτική επιχείρηση ύδρευσης στην Εύβοια, κάποιος λέει "ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ" και μπορεί να καταναλώνει όσο νερό θέλει και να μην το πληρώνει!!!!! Αλήθεια, ισχύει κάτι τέτοιο;;; "Θα τα πατσίσουμε" λέει ο κύριος που χρωστάει!!! Να το δούμε κι αυτό και δεν θέλουμε τίποτα παραπάνω.

- Πάντως για να λέμε και την αλήθεια, αν σου έχουν μάθει, στο να πληρώνεις αφού πρώτα σε πληρώσουν, δεν φταις εσύ. Μέχρι και συνεργασίες είχαμε στο πρόσφατο παρελθόν, μεταξύ Νομικών Προσώπων του ίδιου Δήμου!!! Σε πλήρωνε ας πούμε ο αθλητισμός ή ο πολιτισμός ή η παιδεία & αλληλεγγύη και μετά πλήρωνες εσύ τις υποχρεώσεις σου!!! Παντού υπήρχαν "σωτηράκηδες" οι οποίοι έβαζαν πλάτη.....

- Τι δώρο θα κάνει η ΕΠΣΕ, τώρα τα Χριστούγεννα, στα Σωματεία, στους προπονητές, στους διαιτητές και τους ποδοσφαιριστές; Θα τους ευχηθεί Καλά Χριστούγεννα. Η ΕΠΣΕ είναι μία, ενώ Σωματεία, προπονητές, διαιτητές και ποδοσφαιριστές είναι περίπου 3.000!!!! Που να βρει λοιπόν έστω και 10.000 ευρώ η ΕΠΣΕ;;; Ας γίνει λοιπόν το αντίθετο. Κάθε Σωματείο, κάθε προπονητής, κάθε διαιτητής και κάθε ποδοσφαιριστής, ας καταθέσουν από ας πούμε 10 ευρώ στον λογαριασμό της ΕΠΣΕ και έτσι απλά η ΕΠΣΕ θα πλουτίσει, αφού θα έχει περίπου 30.000 ευρώ στον λογαριασμό της!!!!

- Έτσι στην επόμενη Γενική Συνέλευση οι διοικούντες την ΕΠΣΕ θα καμαρώνουν επειδή οικονομικά τα κατάφεραν!!! Το είπαμε αυτό σε έναν φίλο και μας είπε να μην βάζουμε τέτοιες ιδέες και πάντως ο ίδιος ως πρόεδρος Σωματείου θα έδινε τα 10 ευρώ, αλλά όχι με κατάθεση στον λογαριασμό της ΕΠΣΕ. Θα τα έδινε αν οι διοικούντες την ΕΠΣΕ χωριζόταν σε γκρουπ 2 ή 3 ατόμων και έλεγαν τα κάλαντα στα σωματεία!!! 

- Φοβερή ιδέα είχε ο φίλος και μακάρι να την υλοποιήσουν οι της ΕΠΣΕ. Έτσι θα συγκεντρωθούν περισσότερα χρήματα, αφού υπάρχουν πρόεδροι οι οποίοι είναι ανοιχτοχέρηδες και θα δώσουν 50 και γιατί όχι και 100 ευρώ!!!!