Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου 2020

...μικρά, μικρά

 - Μπορεί ο καθένας να πιστεύει ότι θέλει, αλλά θα πρέπει ν΄ αναλαμβάνει τις ευθύνες του και να μην κάνει συνεχώς κωλοτούμπες. Σύμφωνα με τις προβλέψεις για τους 3 πρώτους μήνες του 2021 οι κωλοτούμπες σε επίπεδο Εύβοιας θα είναι τόσες πολλές που δεν αποκλείεται να χαρακτηρισθεί το 2021, ως ....επίσημο έτος κωλοτούμπας.

- Κύριε Κελαϊδίτη, μας χρωστάτε μια απάντηση ως αντιπεριφερειάρχης και θα πρέπει να την δώσετε. Επειδή εμείς δεν ξεχνάμε, την περιμένουμε. Έχουμε υπομονή, αλλά όχι και απεριόριστη. 

-  Όλα καλά πάνε και στο Ευβοϊκό ποδόσφαιρο. Η ΕΠΣΕ είναι σε αναστολή εργασιών για τους γνωστούς λόγους και φυσικά οι ομάδες σε απραξία. Τίποτα νεότερο δεν υπάρχει και απλά κάποιοι εξυγιαντές οι οποίοι έπεσαν πολύ έξω στην ημερομηνία των εκλογών στην ΕΠΟ, τώρα κάνουν προβλέψεις για το πότε θ΄ αρχίσουν τα πρωταθλήματα!!!!!

- Είναι αυτοί που θέλουν το αυτοδιοίκητο στο ποδόσφαιρο, αλλά τα χρήματα να τα βάζει το κράτος και αυτοί να παριστάνουν τους διοικούντες!!!!! Κύριοι αυτό είναι ανέκδοτο και δεν θα συνεχιστεί. Το 2021 και μέχρι το 2027 θ΄ αλλάξουν πολλά στο Ελληνικό ποδόσφαιρο, αλλά και στο Ευβοϊκό.