Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου 2020

Καλημέρα

- Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και να είσθε καλά στην υγεία σας. Μία και σήμερα οι μέρες που απέμειναν, για να φύγει το 2020 και να έρθει το 2021. Πονάει πολλούς που οι Νεοδημοκράτες που κυβερνούν την Ελλάδα, οι Νεοδημοκράτες που διοικούν την Περιφέρεια Στερεάς και οι Νεοδημοκράτες που διοικούν τον Δήμο Χαλκιδέων, συνεργάζονται άψογα και προσφέρουν με τα έργα τους.
Τον Μητσοτάκη δεν τον γουστάρουν οι Συριζαίοι και οι του ΚΙΝΑΛ, αλλά μικρή σημασία έχει, αφού θα είναι πρωθυπουργός για χρόνια ακόμη και θα τους ανακατεύει..... το στομάχι. Κανείς από αυτούς δεν λέει το παραμικρό για τον Φάνη Σπανό και την Έλενα Βάκα οι οποίοι ήταν επιλογή Μητσοτάκη και είχαν την στήριξη της ΝΔ.

- Τις επιλογές του Αλέξη τις είδαμε. Είχαν την δική του τύχη και τώρα σε επίπεδο Περιφέρειας λένε ΟΧΙ σε όλα και με τα λεγόμενά τους, θ΄ αρχίσουν να λένε ΝΑΙ, αν ο Φάνης σκύψει και τους βάλει δίπλα του για να διοικούν μαζί!!!!!

- Η δήμαρχος Χαλκιδέων κ. Έλενα Βάκα, κατηγορήθηκε από πολλούς οι οποίοι τόσα χρόνια δεν ενδιαφέρθηκαν για το ΕΕΕΕΚ Χαλκίδας και δεν είχαν περάσει ούτε έξω από αυτό. Η δήμαρχος έκανε αυτό που δεν έκανε τα 5 χρόνια ο κύριος Παγώνης, αλλά τα παπαγαλάκια κατάπιαν την γλώσσα τους. Η δήμαρχος τους αφήνει εκτός δρόμου και προχωρά σε πράξεις και όχι σε φανφάρες.

- Άλλο πάλι κι αυτό. Αποδοκιμάστηκε λέει η δήμαρχος Έλενα Βάκα στο Μπούρτζι από τους πληγέντες από την θεομηνία. Αγαπητέ Μιχάλη, αν πραγματικά πίστεψες αυτόν που σου μετέφερε τέτοια πληροφορία, έκανες λάθος. Κανείς δεν αποδοκίμασε την δήμαρχο και τους συνεργάτες της. Ξέρουν οι λίγοι πως στο Μπούρτζι δεν βρίσκουν ούτε την ψήφο τους και δεν θα βγούνε ποτέ να κάνουν κάτι τέτοιο. Το Μπούρτζι είναι με την Βάκα και δημόσια την έχει ευχαριστήσει πολλές φορές. Και κάτι τελευταίο. Στο Μπούρτζι έχει το σπίτι του ο κ. Γουρνής, ο οποίος χαίρει μεγάλης εκτίμησης. Μιχάλη διόρθωσέ το, αν πιστεύεις και να ξέρεις πως αν συνέβαινε κάτι τέτοιο, η παρέα των ελάχιστων θα σου έστελνε και βίντεο!!!!!

- Μπαχαλομπάχαλο στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Διρφύων Μεσσαπίων "σε πανεπιστημιακό επίπεδο"!!! Τα είδε όλα ο κύριος καθηγητής του ΕΚΠΑ. Κυρίες και κύριοι του Δημοτικού Συμβουλίου, καλό είναι να δείτε και να ξαναδείτε την συνεδρίαση, για να διαπιστώσετε τι έγινε.