Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2021

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και να είσθε καλά στην υγεία σας. Μπήκαμε τελικά στα δύσκολα, αφού ο αριθμός των κρουσμάτων ανεβαίνει και χθες έφτασε στα 38!!
Μόνοι μας "πετύχαμε" να φτάσουμε σ΄ αυτό το σημείο, αφού κάποιοι αδιαφορούν για τα μέτρα και δυστυχώς οι πολλοί που προσέχουν, δεν κάνουν κάτι για να τους απομονώσουν.  Δεν θα διορθωθεί τίποτα, αν το κράτος δεν επιβάλλει και πάλι τους περιορισμούς που... είχαμε πριν και μακάρι να μην χρειασθεί και περισσότερα μέτρα.

- Μας κάνετε  πλάκα κυρία; Είναι δυνατόν να μην ξέρουμε τι έργα γίνονται στην γειτονιά μας; Μας λέτε πως δεν άρχισαν τα έργα στο Λευκαντί και πως γράφουμε ψέματα; Γιατί δεν λέτε καλύτερα αυτό που λέει και ο αρχηγός σας; Γιατί δεν λέτε πως και τα έργα αποκατάστασης είναι κι αυτά "έργα Παγώνη'; χα χα χα

- Αλήθεια το ψάρεμα επιτρέπεται; Αν δεν κάνουμε λάθος ισχύει η απαγόρευση. Τι θα πει λοιπόν, το πήγε για ψάρεμα; Μάλλον αυτό δεν πρέπει ούτε να το λέμε, ούτε να το γράφουμε.

- Στο ΣΥΡΙΖΑ ψάχνουν για τον υποψήφιο Περιφερειάρχη, αφού αυτός δεν θα είναι ο κ. Δημήτρης Αναγνωστάκης. Λένε πως μπορεί να είναι ο νυν βουλευτής και πρώην δήμαρχος Σκύρου!!! Εκεί στον ΣΥΡΙΖΑ πάνε χωρίς πολλά πολλά σε νέα Περιφερειακή ήττα.

- Λέτε τελικά ο Αναγνωστάκης να μας επαληθεύσει και να είναι υποψήφιος δήμαρχος Χαλκιδέων;;; Εμείς ΑΛΛΆΖΟΥΜΕ και πιστεύουμε πως θα επιλέξει να είναι υποψήφιος βουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ!!

- Τον κ. Παγώνη έχουμε καιρό να τον ακούσουμε. Άλλαξε συνήθειες ή συμβαίνει κάτι άλλο;