Δευτέρα 4 Ιανουαρίου 2021

....φαπούλες

 - Εμείς δεχόμαστε την κριτική, αλλά όχι τις συκοφαντίες, την λάσπη και τα χτυπήματα κάτω από την μέση και γι΄ αυτό απαντάμε ανάλογα σ΄ αυτούς που προσπαθούν να περάσουν άλλα μηνύματα και δεν απαντούν σ΄ αυτά που..... τους ρωτάμε.

- Πέρασαν πολλά χρόνια (49), από τότε που βγήκαμε στην πιάτσα γενικώς  και 13 χρόνια από τότε που έσκασε μύτη το apopsignomi.blogspot. Φυσικά καθημερινά η ζωή μας διδάσκει, αλλά δεν θ΄ αλλάξουμε τώρα κάποια βασικά. Αν χρειασθεί να τ΄ αλλάξουμε τότε απλά θα κατεβάσουμε τον διακόπτη και θα βάλουμε τέλος στην σχέση μας με την ενημέρωση και δεν θα κάνουμε κωλοτούμπες.

- Μέχρι να έρθει αυτή η ώρα, θα είμαστε απέναντι στους ολυμπιονίκες της κωλοτούμπας, είτε αυτοί είναι στο χώρο του αθλητισμού, είτε στο χώρο της πολιτικής, είτε στο χώρο της αυτοδιοίκησης, είτε στο χώρο της ενημέρωσης. 

- Το 2021 δυστυχώς είμαστε υποχρεωμένοι να γράφουμε ονόματα, αυτών που χρησιμοποιούν αθέμιτα μέσα για να είναι στα κοινά, αυτών που έχουν ταμπέλα τους την αχαριστία και αυτών που είναι δήθεν.

- Έχουν δίκιο οι αναγνώστες που λένε, πως αφού δεν τους φοβάστε, αφού δεν τους έχετε ανάγκη, να γράφετε ονόματα. Αυτό θα κάνουμε λοιπόν, αν και γνωρίζουμε πως αυτό θα έχει κόστος για μας.