Κυριακή 10 Ιανουαρίου 2021

....σουτάκια

 - Τα πουλάκια μας οι εξυγιαντές εκεί στην ΕΠΟ, είναι καλά; Το ρωτάμε γιατί ενδιαφερόμαστε για την υγεία τους. Μαθαίνουμε πολλά και ενδιαφέροντα και αρχίσαμε ν΄ ανησυχούμε με τις εξελίξεις. Αλήθεια πάλι θα έχουμε αναβολή στην ημερομηνία των εκλογών;;; Δεν θα διεξαχθούν ....στις 19 Ιανουαρίου;;;; 

- Όχι λένε αυτοί που ξέρουν και επιμένουν να λένε πως θα διεξαχθούν κάποια στιγμή, αλλά πάντως όχι πριν από 10 Φεβρουαρίου 2021!!!

- Εμείς θα ενταχθούμε στο κίνημα Ψαρόπουλου ο οποίος αν οι εκλογές δεν διεξαχθούν μέχρι 7 Φεβρουαρίου 2021 δεν θα έχει δικαίωμα να είναι υποψήφιος, αφού θα έχει κλείσει τα 70 του χρόνια και ο αθλητικός νόμος δεν του το επιτρέπει!!!! 

- Πληροφορίες μας λένε πως υπάρχει συμφωνία πλέον και θα ανακοινωθεί όταν πρέπει η υποψηφιότητα Ζαγοράκη και η εκλογή του στην θέση του προέδρου. Στην ΕΠΟ οι πληροφορίες λένε πως θα έχουμε άρωμα γυναίκας στην θέση του Εκτελεστικού Γραμματέα και στην θέση του Τεχνικού Διευθυντή παλαίμαχο διεθνή ποδοσφαιριστή, ο οποίος έστελνε την μπάλα στο παραθυράκι με χτυπήματα φάουλ!!!!

- Περιμένουμε να δούμε και αν τελικά θα επικρατήσει η άποψη που λέει να μην είναι υποψήφιοι για την Εκτελεστικη Επιτροπή, πρόεδροι των ΕΠΣ, αλλά τεχνοκράτες και η διαιτησία να περάσει στην ευθύνη του επαγγελματικού ποδοσφαίρου!!!!

- Μ΄ αυτά και μ΄ αυτά, ο κύριος Ψαρόπουλος, απλά θα έχει να λέει πως σε περίοδο πανδημίας, υπήρξε έστω και στα χαρτιά υποψήφιος πρόεδρος της ΕΠΟ. Το μόνο που δεν θα μπορέσουμε να εξηγήσουμε, είναι το αν "τον έφαγε" ο κορονοϊός ή ο Αυγενάκης......