Δευτέρα 4 Ιανουαρίου 2021

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και καλή εβδομάδα. Να είσθε όλες και όλοι καλά στην υγεία σας και να προσέχετε. Ελπίζουμε και ευχόμαστε πως ο λαϊκισμός και οι πιέσεις, δεν θα επηρεάσουν την κυβέρνηση και θα συνεχίσει με τα μέτρα που πρέπει μέχρι ο κορονοϊός να χτυπηθεί και να πάει στην γωνία του. Όλοι θέλουν ανοιχτά σχολεία, όλοι θέλουν τον αθλητισμό, όλοι θέλουν ανοιχτά τα μαγαζιά, αλλά και την ψυχαγωγία κλπ, αλλά πείτε μας πόσοι δεν θέλουν την ζωή τους. Είναι φανερό .....πως ο κορονοϊός δεν χτυπήθηκε και αυτό το διαπιστώνουν όλα τα κράτη. Η κυβέρνηση δεν μπορεί να "σκοτώσει" ανθρώπους με τις αποφάσεις της.

- Στο Στάδιο της Χαλκίδας τηρούν τα μέτρα και δεν μπαίνεις μέσα ελεύθερα. Πρέπει να έχεις δελτίο σε σύλλογο και ο κάθε προπονητής θα μπορεί να προπονεί μέχρι 2 αθλητές του. Θ΄ αλλάξει αυτό; Θα μπορεί δηλαδή ο κάθε προπονητής να προπονεί την ίδια ώρα 20 αθλητές; Είναι δηλαδή στο στάδιο 20 προπονητές και θα προπονούν 400 αθλητές;;;;; Αν όχι τότε πως ο κ. Τοκπασίδης θα προπονήσει τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ; 

- Ας υποθέσουμε πως αρχίζουν τα πρωταθλήματα όλων των κατηγοριών. Υπογράφει η ΕΠΣΕ και η κάθε ομάδα, πως η παρουσία κόσμου στα γήπεδα, δεν θα επιτραπεί με δική τους ευθύνη και πως όπου εμφανισθούν φίλαθλοι, ο διαιτητής θα διακόπτει τον αγώνα μέχρι να αποχωρήσουν κι αν αυτό δεν γίνει η γηπεδούχος ομάδα θα χάνει τον αγώνα με 3 - 0;;;  Δεν είναι κακό να ζητάνε όλοι ν΄ αρχίσουν τα πρωταθλήματα, αλλά κακό είναι που δεν αναλαμβάνουν ευθύνες.

- Τι έγινε τελικά με τον φερόμενο ως πρόεδρο ομάδας; Είναι ή δεν είναι πρόεδρος. Δεν μας απασχολεί προσωπικά το θέμα, αλλά κάποιοι αποκαλούν ακόμη πρόεδρο, αυτόν που σύμφωνα με τις δηλώσεις του, δεν είναι πρόεδρος!!! Χαμός δηλαδή.

- Φαίνεται πως η επικεφαλής της αντιπολίτευσης στο Δήμο Διρφύων Μεσσαπίων, κυρία Γκόγκου, ετοιμάζει την αντεπίθεσή της, για να μπορέσει έτσι να ξεπεράσει τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν και στην παράταξή της, από προσωπικές της επιλογές, στο θέμα της αντιπολιτευτικής γραμμής που ακολουθεί στις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου.

- Εμείς πάντως θα περιμένουμε από την κυρία Γκόγκου, αν εξακολουθεί να πιστεύει πως ο δήμαρχος κύριος Ψαθάς μοιράζει δημόσιο χρήμα σε εργολάβους και προμηθευτές, πως κάνει γενικώς κακή διαχείριση να προσφύγει στην αποκεντρωμένη και να μην μένει σε δηλώσεις και δελτία τύπου.