Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2021

"ο μπάρμπα Στέλιος"

 - "Ο μπάρμπα Στέλιος" είχε πάντα την άποψή του και δεν περίμενε ποτέ, να τον καθοδηγούν άλλοι. Γιατί άραγε ν΄ αλλάξει τώρα;
Αυτοί που δεν έχουν άποψη και περιμένουν τα πάντα από αυτούς που τους καθοδηγούν, ποτέ δεν πρόκειται να σηκώσουν κεφάλι και να μπορέσουν να είναι σίγουροι, για την όποια εξουσία έχουν.
Δεν είναι κακό να είσαι μέλος μιας παρέας ανθρώπων, αλλά είναι ηλιθιότητα να σε χρησιμοποιούν για .....να κάνουν την δουλειά τους.
Θα πρέπει να μάθεις να ξεχωρίζεις κάποια πράγματα και φυσικά να μην δίνεις δικαιώματα για να σε σέρνουν από την μύτη.
Στον χώρο του αθλητισμού, το απόστημα είναι μεγάλο και μόλις τώρα έσπασε και η σαπίλα, σιγά σιγά θα πάει εκεί που της αξίζει, όπως  κι αυτοί οι οποίοι έτυχε ν΄ ασχοληθούν μ΄ αυτόν τον χώρο.
Πρέπει να το έχεις για ν΄ ασχοληθείς με τον αθλητισμό και όχι μόνο και μόνο για να κερδίζεις χρήματα ή να είσαι σε μια καρέκλα.
Ποτέ ένα κουμπί δεν μπορεί να είναι μεγαλύτερο από το μέγεθος που μπορεί να δεχθεί μια κουμπότρυπα, αλλά ούτε και πολύ μικρότερο.
Στην μία περίπτωση δεν πρόκειται ποτέ να κουμπώσει, αφού δεν χωράει και στην άλλη, εσύ θα κουμπώνεις κι αυτό θα ξεκουμπώνει.