Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2021

...μικρά, μικρά

 - Τι θα γίνει τελικά με τα κρούσματα κορονοϊού στην Εύβοια; Δυστυχώς δεν πάμε καλά και αυτό θα έχει συνέπειες. Αυτοί που προσπαθούν να περάσουν το μήνυμα, για να μπούνε τα πάντα σε λειτουργία, μάλλον έχουν σχέση με τα γραφεία τελετών και άλλα συναφή επαγγέλματα. Δεν υπάρχει άλλη εξήγηση, αφού δεν μπορεί να μην .....βλέπουν πως είναι πολλοί αυτοί οι οποίοι δεν τηρούν τα μέτρα.

- Το κράτος πλήρωσε ακριβά αυτή την επιδημία και αυτό θα οδηγήσει την οικονομία σε άσχημα μονοπάτια. Αυτό το κράτος λοιπόν δεν θα πρέπει να υποκύπτει σε πιέσεις και δεν θα πρέπει να πληρώνει γι΄ αυτούς που δεν τηρούν τα μέτρα. 

- Να μην την πληρώνουν όλοι, αλλά αυτοί που δημιουργούν το πρόβλημα, επειδή δεν φορούν μάσκα, επειδή δεν κρατούν αποστάσεις, επειδή βρίσκονται στον ίδιο χώρο πολλοί μαζί και άλλα τέτοια.

- Δεν είναι δυνατόν το κράτος να επιδοτεί, αυτόν ο οποίος δημιουργεί το πρόβλημα. Δεν είναι δυνατόν να στηρίζει οικονομικά, αυτόν ο οποίος δεν στηρίζει τα μέτρα κατά του κορονοϊού.

- Κάποιοι λένε πως δεν υπάρχει κίνδυνος και πως όλα πάνε καλά στην Εύβοια. ΛΑΘΟΣ κυρίες και κύριοι και θα το διαπιστώσουν όλοι σύντομα. Ο αριθμός των γνωστών κρουσμάτων αυξήθηκε σημαντικά και τα χειρότερα είναι μπροστά μας.