Κυριακή 10 Ιανουαρίου 2021

....μικρά, μικρά

 - Θα το επαναλάβουμε για μία ακόμη φορά, για να το καταλάβουν οι κυρίες και οι κύριοι, οι οποίοι απλά θέλουν να κάνουν θόρυβο, σαν αυτόν που κάνουν οι άδειοι τενεκέδες, όταν χοροπηδάνε στην κατηφόρα!!! Όποιος έχει στοιχεία για τον όποιο δήμαρχο, ο οποίος έβαλε στο παντελόνι του χρήματα ή μοίρασε σε εργολάβους παράνομα τα χρήματα, για έργα και προμήθειες να πάει.... αρμοδίως και να καταθέσει καταγγελία κλπ. Με κραυγές και λόγια του αέρα, δεν βγαίνει τίποτα.

- Αυτοί οι οποίοι πηγαίνουν έστω και για διακοπές στην Βόρεια Εύβοια, με ελικόπτερο πάνε από την Χαλκίδα ή οδικώς; Προφανώς οδικώς. Ματάκια έχουν; προφανώς και έχουν, αλλά γιατί δεν βλέπουν τις αλλαγές προς το καλύτερο που έχουν γίνει στον δρόμο; Είναι καλύτερη ή όχι η κατάσταση; Άλλαξε ή δεν άλλαξε, από τότε που ανέλαβε πρώτα  την θέση του Αντιπεριφερειάρχη και σήμερα του Περιφερειάρχη ο Φάνης Σπανός; Κύριοι πείτε και καμιά αλήθεια και μην περιμένετε συγχώρεση από τον Άγιο, επειδή σταματάτε στο Προκόπι κι ανάβετε ένα κεράκι.

- Ψάχνει ο αντιδήμαρχος έργων ο κ. Βασίλης Γουρνής να βρει χώρο για να κατασκευάσει ο Δήμος Χαλκιδέων μια παιδική χαρά στο Λευκαντί. Μακάρι να βρεθεί χώρος, αλλά θα πρέπει να βρεθεί τρόπος ώστε να περάσει στον Δήμο το οικόπεδο που όπως λένε έχει χαρακτηρισθεί χώρος για ιερό ναό και χώρος άθλησης.