Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2021

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλή σας μέρα και καλή εβδομάδα. Ποτέ δεν είναι αργά και όλα θα διορθωθούν, αρκεί ΟΛΟΙ ν΄ αναλαμβάνουν τις ευθύνες τους. Η κυβέρνηση πρέπει να διορθώσει κάποιες αποφάσεις που πήρε και άνοιξε τις αγορές. Πανικός στους εμπορικούς δρόμους και όπως όλοι πίεζαν ν΄ ανοίξει η αγορά, τώρα ας πιέσουν να την κλείσουν και πάλι, αλλιώς να μην κάνουν παράπονα για τον αριθμό των κρουσμάτων και τους νεκρούς. Εμείς δεν αλλάζουμε άποψη. Ο κορονοϊός είναι εδώ και θα είναι.... ακόμη μέχρι να κάνουμε όλοι το εμβόλιο. 

- Μπορεί χθες ν΄ ανακοινώθηκαν 12 κρούσματα στην Εύβοια, αλλά αυτή η εβδομάδα είναι κρίσιμη, αφού ο αριθμός των κρουσμάτων θ΄ αυξηθεί. Πρέπει να γίνουν οργανωμένα τα τεστ σε χώρους εργασίας, αλλά και σε νέους αφού εκεί σίγουρα υπάρχουν οι ασυμπτωματικοί.

- Τι έγινε και κάποιοι βγάζουν κορώνες για τα έργα στο Λευκαντί; Κύριοι αυτή η δημοτική αρχή με δήμαρχο την κυρία Βάκα και αντιδήμαρχο έργων τον κ. Γουρνή, δεν μένει ποτέ στα λόγια και αυτό το ξέρουμε όσοι ζούμε στο Λευκαντί. Το Καλοκαίρι όλα θα είναι διαφορετικά και η εικόνα θα είναι όμορφη, όχι μόνο στο παραλιακό μέτωπο, αλλά σε όλους τους δρόμους, κάθετους και παράλληλους, αλλά και στον κάμπο του Βασιλικού.

- Μήπως μπορούν να μας θυμίσουν τα έργα που έγιναν στο Βασιλικό και στο Λευκαντί τα προηγούμενα χρόνια; Βγάλτε όση χολή θέλετε, αλλά να ξέρετε πως αυτή η δημοτική αρχή είναι δίπλα στον Δημότη και η δήμαρχος κυρία Βάκα και ο κ. Γουρνής δεν ανήκουν σ΄ αυτούς που θα δώσουν σημασία σ΄ αυτούς που παίρνουν εντολές, από πρόσωπα που βρίσκονται πίσω τους.

- Σύντομα θα είναι έτοιμα τα έργα στο Λευκαντί, σύντομα θα είναι έτοιμο το Κλειστό Γυμναστήριο, σύντομα θα είναι έτοιμο το γήπεδο του ΛΗΛΑ και θα είναι στολίδι και σειρά θα πάρει το νέο γήπεδο των Φύλλων. 

- Η δήμαρχος Έλενα Βάκα και ο Περιφερειάρχης κ. Φάνης Σπανός, έχουν την εικόνα και θα πρέπει αν χρειασθεί να μην υπολογίσουν το πολιτικό κόστος και να κάνουν αυτό που πρέπει για να προστατεύσουν την υγεία των πολιτών.