Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2021

....σουτάκια

 - Όποιος πιστεύει πως υπάρχει ακόμη ποδόσφαιρο στην Ελλάδα, να μας το πει για να το πιστέψουμε και εμείς. Αλήθεια ποια ομάδα είναι αυτή που παίζει καλό ποδόσφαιρο; Οι δηλώσεις, οι καταγγελίες, οι βρισιές και άλλα τέτοια, είναι περισσότερες από ....τις πάσες που αλλάζουν όλες μαζί οι ομάδες, στον αγωνιστικό χώρο.

- Για να δούμε αν θα έχουμε νέα ανακοίνωση για τις εκλογές στην ΕΠΟ, αφού έπεσε η ιδέα, όλοι όσοι θα πρέπει να πάρουν μέρος στις εκλογές, να ταξιδέψουν στο Ντουμπάϊ στις 19 Ιανουαρίου 2021 και να διεξαχθούν οι εκλογές!!! Κύριοι προσοχή για να μην έχουμε κανένα αεροπορικό δυστύχημα και χαθούν οι εξυγιαντές του Ελληνικού Ποδοσφαίρου!!!!

- Πάντως ο Γραμμένος δεν θα πάει στο Ντουμπάι αφού όπως πληροφορηθήκαμε συμφώνησε με τον κύριο Αυγενάκη και για την ημερομηνία και για τον υποψήφιο πρόεδρο. Ο Σαββίδης δεν δέχθηκε να καλύψει τα έξοδα και τους παρέπεμψε στον Μελισανίδη ο οποίος πήγε να βάλει το χέρι στην τσέπη και τον δάγκωσαν τα καβούρια.

- Ποιος πρόεδρος με το όνομα "Γιάννης" έστειλε χρόνια πολλά "στον πρώην οδηγό, κλητήρα, αποθηκάριο και τώρα σύντροφο της ανιψιάς"  Γιάννη και ευχήθηκαν σύντομα να είναι πρόεδρος ο εκλεκτός τους;;;;;