Κυριακή 10 Ιανουαρίου 2021

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και καλή Κυριακή να έχετε. Δεν είναι ευχάριστα τα νέα από το μέτωπο του κορονοϊού, αφού όλα δείχνουν πως δεν θα αποφύγουμε το τρίτο κύμα της πανδημίας και αυτό δείχνει να επηρεάζει και την Εύβοια, αφού όπου έχουμε μετρήσεις έχουμε και κρούσματα. Χάσαμε και αυτούς που μιλούσαν για "καθαρή "  Εύβοια.  Ας μη γελιόμαστε. Δεν προσέχουμε. Δεν θέλουμε να ταλαιπωρηθούμε για λίγο, ώστε να απολαύσουμε την.... υπόλοιπη ζωή μας. Ανεύθυνοι άνθρωποι με ανεύθυνες πρακτικές, βάζουν σε κίνδυνο την ζωή όλων, για να αισθανθούν για λίγο δήθεν μάγκες. 

- Όποιος πιστεύει ή με πάθος υποστηρίζει πως είναι ψέματα κάτι από αυτά που γράψαμε για την ΕΠΟ και τις εκλογές και τους υποψηφίους, ας βγει επίσημα να τα διαψεύσει, για να εκτεθεί.

- Στις 8 Φεβρουαρίου 2021 ημέρα Δευτέρα κλείνουμε τα 63 και πατάμε στα 64. Μέχρι τότε μάλλον δεν θα διεξαχθούν εκλογές στην ΕΠΟ, αφού και κάποιος άλλος έχει τα γενέθλιά του την ίδια μέρα ή μια μέρα πριν. Την Κυριακή 14 Φεβρουαρίου είναι του Αγίου Βαλεντίνου, οπότε μέχρι τότε πάλι δεν θα έχουμε εκλογές!!!! Μετά και από αυτή την ημερομηνία όλα πλέον θα είναι πιθανά και μπορεί να υπάρξει ένας έρωτας μεγάλος, μεταξύ των μεγάλων του ποδοσφαίρου.

- Τα γενέθλιά της είχε πριν λίγες μέρες η δήμαρχος κυρία Έλενα Βάκα και δεν είναι αλήθεια πως τα γιόρτασε παρέα με τον πρώην δήμαρχο κύριο Παγώνη και τον πρώην αντιδήμαρχο κ. Καθαροσπόρη. Ευχές δέχθηκε, αλλά τα έργα Παγώνη δεν έφτασαν μέχρι αυτό το σημείο!!!!

- Ξεκούραση σήμερα για μας και ηρεμία για σας, τους αναγνώστες μας. Καλή Κυριακή κι ας κάνουμε και τον Σταυρό μας ζητώντας την βοήθεια του Θεού.