Τρίτη 5 Ιανουαρίου 2021

....σουτάκια

 - Έρχεται η ώρα. Σύντομα θα διαβάσουμε κάποια ανακοίνωση της ΕΠΟ η οποία θα δίνει μία ακόμη αναβολή των εκλογών. Καλά θα κάνουν οι εξυγιαντές να μην ορίσουν νέα ημερομηνία, για να μην γίνουν ρόμπες για πολλοστή φορά. Ας αφήσουν ανοιχτή την ημερομηνία και όποτε τελειώσει η πανδημία, ας..... κάνουν τις εκλογές. 

- Πάντως για να γράφουμε την αλήθεια, όλα δείχνουν πως είναι πολύ κοντά στον κοινής αποδοχής πρόεδρο και κάποια στιγμή αυτό θα ανακοινωθεί και επίσημα. Ο κ. Ψαρόπουλος πάντως στηρίζει την υποψηφιότητά του στον διχασμό, αφού λέει πως δεν θα τα βρούνε για να υπάρξει κοινής αποδοχής υποψήφιος!!!

- Κύριε Ψαρόπουλε, τι κέρδισε η ΑΕΚ του κ. Μελισσανίδη όλα αυτά τα χρόνια με την προσπάθεια που κάνει αυτός ο άνθρωπος, ώστε να ελέγχει τη ΕΠΟ; Τι κέρδισε ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ με την επιλογή Αλαφούζου να πολεμήσει την πρώην διοίκηση της ΕΠΟ και να φέρει τους εξυγιαντές; Υπήρξε ποτέ μεγαλύτερη κατάντια για το ποδόσφαιρο; 

- Για το Ευβοϊκό ποδόσφαιρο, πιστεύουμε πως δεν χάθηκε η ελπίδα. Θα επικρατήσει η λογική, θα επικρατήσει ο σεβασμός και η ανθρωπιά, θα επικρατήσει η προσπάθεια για ένα καλύτερο μέλλον και όχι ο εγωισμός και τα προσωπικά του καθενός. Είμαστε αισιόδοξοι και θα είμαστε δίπλα σ΄ αυτούς που θ΄ αποδείξουν πως δεν θα φορέσουν φουστίτσες.