Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2021

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλή σας μέρα, καλή εβδομάδα και να προσέχετε την υγεία σας, γιατί ο κορονοϊός είναι εδώ και έχουμε δρόμο ακόμη μέχρι να τελειώσουμε μαζί του.
Από σήμερα έχουμε ανοιχτά τα καταστήματα και πλέον δεν θα δοκιμάζει κανείς ρούχα και παπούτσια στα πεζοδρόμια, αλλά εντός του καταστήματος και αμέσως μετά θα γίνεται απολύμανση αυτών που θα δοκιμάζουμε και πάει λέγοντας. θα φοράμε όλοι μασκούλες, δεν..... θα υπάρχει συνωστισμός στους εμπορικούς δρόμους και ευχόμαστε να μην στήσει το δικό του πάρτι ο κορονοϊός.

- Μπορεί να έχει παραγραφεί το αδίκημα βιασμού που κατήγγειλε η κυρία Σοφία Μπεκατώρου, αλλά εμείς πιστεύουμε πως ο τύπος αυτός δεν σταμάτησε τους βιασμούς και υπάρχουν άτομα που πρέπει να μιλήσουν και να σπάσει το απόστημα.

- Όποιος δεν έχει καταλάβει πως αυτή η κυβέρνηση της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ δεν θα χαϊδέψει αυτιά, θα πρέπει ν΄ αλλάξει άποψη γρήγορα. Υπάρχουν και κάποιοι Νεοδημοκράτες οι οποίοι ήθελαν άλλη συμπεριφορά από την κυβέρνηση, απέναντι στα προσωπικά τους ή και τα συνδικαλιστικά τους συμφέροντα . Ας το ξεχάσουν. Μπροστά στην υγεία των πολιτών η κυβέρνηση δεν θα βάλει κανέναν..

- Όχι δεν αλλάζουμε άποψη για την δήμαρχο Χαλκιδέων την κυρία Έλενα Βάκα. Κάθε μέρα που περνάει γινόμαστε φανατικότεροι υποστηρικτές της, αφού δεν λέει ψέματα, δεν δίνει υποσχέσεις που δεν θα υλοποιήσει και φυσικά έχει ήδη κάνει  περισσότερα από όσα έκανε ο κ. Παγώνης σε 5 χρόνια και τα έκανε μέσα σε πανδημία και θεομηνία.

- Δεν μπορούμε να καταλάβουμε, τους ανθρώπους οι οποίοι ενώ δεν έχουν την εμπιστοσύνη των πολιτών της Περιφέρειας της Στερεάς Ελλάδας, αφού στις εκλογές ήταν τριτοτέταρτοι, θέλουν να παριστάνουν τους παντογνώστες και να βγαίνουν σε ραδιοφωνικές εκπομπές και να λένε μπούρδες. Κυρίες και κύριοι, υπάρχουν αρμόδια όργανα. Να πάτε εκεί να τα πείτε....

- Του Αγίου Αθανασίου σήμερα και να ευχηθούμε χρόνια πολλά σε όσες και όσους γιορτάζουν. Χρόνια τους πολλά και με υγεία.