Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2021

....μικρά, μικρά

 
  - Δεν ξεχνάμε τίποτα και κανέναν, αλλά εμείς αποφασίζουμε πότε θα γράψουμε κάτι και πότε όχι. Καλές οι παρατηρήσεις σας, αλλά έρχεστε με μια καθυστέρηση. Όταν εμείς γράφαμε για θέματα που αφορούν την ΕΠΣ Εύβοιας, κάποιοι επέλεξαν την σιωπή. Εμείς κύριοι δεν χαϊδεύουμε κανέναν και ιδιαίτερα δεν χαϊδεύουμε αυτούς τους οποίους πιστέψαμε και τους οποίους στηρίξαμε. Γράφουμε αλήθειες και τις οποίες κανείς δεν διέψευσε, αλλά το.... κυριότερο είναι πως έρχεται η δικαίωσή μας και κανείς δεν τόλμησε να πει ένα συγνώμη.

- Είχαμε και έχουμε εμπιστοσύνη στα περισσότερα από τα μέλη του ΔΣ της ΕΠΣΕ και πιστεύουμε πως αυτό το γνωρίζουν καλά όλοι τους. Μπορεί κάποια στιγμή να φτάνουμε στην υπερβολή, αλλά δεν υπάρχει άλλος τρόπος αντίδρασης, αφού ελάχιστα μέλη καταφεύγουν σε μεθόδους και πρακτικές που δεν τιμούν κανέναν και πρώτα απ΄ όλους δεν τιμούν τα ίδια μέλη του ΔΣ της ΕΠΣΕ.

- Το έχουμε ξαναγράψει και το επαναλαμβάνουμε. Ας βγει ένα μέλος του ΔΣ της ΕΠΣ ΕΥΒΟΙΑΣ να πει ότι επικοινωνήσαμε μαζί του όλο αυτό το διάστημα, με στόχο να του αλλάξουμε άποψη για οτιδήποτε. 

- Εμείς είμαστε αυτοί που βάζαμε πάντα πλάτη στην παρέα που είναι στην ΕΠΣΕ, γιατί τους πιστέψαμε και όχι για να είμαστε δίπλα στην όποια εξουσία. Εμείς από τον πρόεδρο μέχρι και τις υπαλλήλους, δείχναμε τον σεβασμό μας και δεν ήμασταν ποτέ, στην παρέα τους". Τυχαίο;

- Για να κλείσουμε το θέμα. Στηρίξαμε τον κ. Παπακωνσταντίνου, αλλά και τον κ. Ρέτσα. Όποιος θέλει ας βγει να το διαψεύσει. Ξέχασαν κάποιοι πως ήμασταν οι μόνοι που φωνάζαμε για να είναι ο κ. Ρέτσας ο πρόεδρος της ΕΠΣΕ μετά την άδικη δίωξη κατά Παπακωνσταντίνου. Ποιοι ήταν τότε δίπλα του; Μήπως αυτοί που τον οδήγησαν σε τραγικά λάθη;

- Όταν θα έρθει η ώρα, εμείς θ΄ αποδείξουμε τα πάντα και όποιος θέλει ας βγει να μας διαψεύσει.