Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2021

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλή σας μέρα, καλή εβδομάδα και να είσθε καλά στην υγεία σας. Ξεκινάει μια νέα εβδομάδα και ευχόμαστε να είναι καλύτερη από την προηγούμενη. Να προσέχετε την υγεία σας να κάνετε υπομονή και στο τέλος θα βγούμε ΟΛΕΣ και ΟΛΟΙ νικητές. Δυστυχώς πάντα θα υπάρχουν κι αυτοί οι οποίοι θα λένε και θα κάνουν τα δικά τους και έτσι καθημερινά θα χάνουμε συνανθρώπους μας. Αυτούς κανείς δεν μπορεί να τους κάνει καλά, αφού πάντα θα υπάρχουν, για να ...επιβεβαιώνουν την εξαίρεση στον κάθε κανόνα.

- Όταν γενικότερα ο Δήμος Χαλκιδέων δεν ανήκει στους χορηγούς "βολεμένων", τότε κάποιοι κύριοι και κάποιες κυρίες, ρίχνουν δηλητήριο εναντίον της Δημάρχου και των προέδρων των Νομικών Προσώπων του Δήμου. Αυτή την φορά στόχος ήταν η πρόεδρος του ΔΟΑΠΠΕΧ η κυρία Ελένη Αϊδίνη και γενικότερα ο ΔΟΑΠΠΕΧ.

- Η κυρία Αϊδίνη δεν υπήρξε ποτέ γλάστρα, δεν υπήρξε ποτέ υποκινούμενη των ανθρώπων της ενημέρωσης και δεν στήριξε ποτέ την εκλογή της σε βολεμένους από το σύστημα δημοσιογράφους. Έχει την στήριξη φίλων της και έχει αξιόλογους συνεργάτες και φυσικά δεν έχει την ανάγκη και δεν θα πλήρωνε ποτέ χιλιάδες ευρώ των δημοτών για ψεύτικη στήριξη.

- Να γράψουμε και κάτι ακόμη και συγχωρέστε μας. Πως είναι δυνατόν να πληρώνεις για πολιτική στήριξη άνθρωπο ο οποίος δεν μπόρεσε να στηρίξει πολιτικά τον ίδιο του τον εαυτό;

- Φυσικά το ψευδέστατο δημοσίευμα θίγει την κυρία Αϊδίνη και ανθρώπους του ΔΟΑΠΠΕΧ, αλλά και τον εργαζόμενο στον οποίο κάνει αναφορά, αλλά αυτό το θέμα θα πάει στην δικαιοσύνη και αυτοί που θίχτηκαν θα δικαιωθούν, αφού δεν θα βρεθεί δικαστής, ο οποίος θα πάρει εντολές από βολεμένους. Εδώ θα είμαστε και θα χτυπάμε την αδικία.

- Γράφουν και ξαναγράφουν για την επίσκεψη Μητσοτάκη σε κάποια μικρά νησιά και γιατί κάθισε για φαγητό με την συνοδεία του και ανθρώπους της περιοχής. Οι ψεκασμένοι και οι ΣΥΡΙΖΑίοι έχουν το ελεύθερο να λένε και να γράφουν ότι θέλουν. έχουν πάρει διαζύγιο με την αλήθεια και στόχος τους είναι ο πρωθυπουργός. Ας λένε λοιπόν όσα θέλουν και την απάντηση θα την πάρουν όταν τολμήσουν να ζητήσουν επίσημα εκλογές.