Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου 2021

...σφηνάκια

 - Μας ρωτάει "ο εξυπνάκιας, μουγκός παπαγάλος" να γνωρίζουμε ποια θα είναι η επόμενη ανακοίνωση της ΕΠΣΕ και μας προκαλεί να γράψουμε κάτι, επί του θέματος!!! Για ποια ανακοίνωση μιλάει άραγε; Θλιβερή θα είναι κι αυτή, γιατί εδώ που φτάσαμε δεν περιμένουμε, από κάποιον φοβισμένο, να μπορέσει να ....παραδεχθεί, τις μαλακίες που έχει κάνει, εδώ και πολλούς μήνες.

- Δεν περιμένουμε καμία ανακοίνωση μουγκέ εξυπνάκια και όταν έρθει η ώρα, εσύ δεν θα τολμήσεις να γράψεις ούτε κουβέντα για τα όσα θα συμβούν στο μέλλον. Θα εκπλαγείς φυσικά γιατί είχες πεισθεί πως ο κ. Παπακωνσταντίνου δεν θ΄ αθωωθεί και πως θα έπαιζες μπάλα μόνος σου, μπαινοβγαίνοντας στα γραφεία της ΕΠΣΕ. 

- Ο χρόνος περνάει γρήγορα και θα διαπιστώσεις πως όλοι θα σε ξεχάσουν. Είσαι όμως συνηθισμένος στο να χαϊδεύεις αυτιά της κάθε εξουσίας και θα το επιχειρήσεις και πάλι, αλλά και πάλι δεν θα καταφέρεις κάτι.

- Η λύση για την ΕΠΣΕ είναι απλή και καθαρή. Αυτός που δεν σεβάστηκε κανέναν, να πάει στο σπίτι του, γιατί φέρθηκε απάνθρωπα και αχάριστα, αλλά κορόιδεψε τελευταία και τους συνεργάτες του.

- Εμάς δεν μας ενδιαφέρει το τι θα κάνει ο κ. Παπακωνσταντίνου. Ας κάνει ότι θέλει. Εμείς θα κάνουμε αυτό που πιστεύουμε και φυσικά θα μας βρεις μπροστά σου. Καλό βράδυ και ευχόμαστε να μην χρειασθεί άλλη συλλυπητήρια ανακοίνωση.