Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2021

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και να είσθε καλά στην υγεία σας. Να προσέχετε, γιατί όπως διαπιστώσατε τα κρούσματα ξεπέρασαν τις 2.000 και καθημερινά γνωστοί, συγγενείς και φίλοι βρίσκονται στα νοσοκομεία. Αυτούς πρέπει να έχουμε στο μυαλό μας και να ευχόμαστε να είναι καλά και όχι τους ψεκασμένους, οι οποίοι βλέπουν παντού φαντάσματα και προσπαθούν να μας πείσουν πως το εμβόλιο έχει.... μέσα διάφορα και μεταξύ άλλων, τον ίδιο τον αντίχριστο. Αγνοήστε τους.

- Είναι πάντως να απορεί κανείς, με τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, για την ευκολία που σε μπλοκάρουν για το παραμικρό, ενώ όταν ο άλλος βρίζει , συκοφαντεί και λέει διάφορα εναντίον άλλον, αλλά δημιουργεί και ψεύτικες ειδήσεις και παραπλανεί τους άλλους, ούτε τον μπλοκάρει, ούτε τίποτα. Τέλος πάντων. Όποιος έχει μάθει να τρώει σανό, ας συνεχίσει να τρώει.

- Καλά προχωρούν οι εμβολιασμοί και όλοι διαπιστώσατε πως ακόμη και ο Τσίπρας και η Γεννηματά, δεν ουρλιάζουν πλέον γι΄ αυτό το θέμα. Τώρα έχουν ως πρώτη τους προτεραιότητα, την υπεράσπιση ενός δολοφόνου, αλλά και το να υποχρεώσουν σε παραίτηση την κ. Μενδώνη!!!!  Πιστεύουμε πως σύντομα η Ελλάδα θα διαθέτει περισσότερα εμβόλια και μέχρι και τον Ιούνιο θα έχουν εμβολιασθεί περίπου 3.000 Έλληνες.

- Αυτοί που ανησυχούν μήπως και δεν κάνουμε Πάσχα, ας μην ανησυχούν. Θα υπάρχουν μέτρα, αλλά αυτή την φορά και στην εκκλησία θα πάμε και με τις οικογένειές μας θα ψήσουμε, αρκεί μέχρι τότε να προσέξουμε λίγο παραπάνω.

- Την καλημέρα μας στον Περιφερειάρχη κύριο Σπανό, ο οποίος με μία φράση κατάφερε να κάνει έξαλλο τον κ. Αναγνωστάκη, ενώ ο Φάνης ποτέ δεν αντέδρασε έτσι, στα όσα του λέει καθημερινά ο Αναγνωστάκης. Ο πανικός είναι φανερός και καθημερινά το αποδεικνύει ο ραδιοφωνατζής, ο οποίος κόβει και ράβει για να φτιάξει μια "κουρελού ενημέρωσης" με την προσπαθεί να χτυπήσει τον Φάνη, Άδικα χάνουν τον καιρό τους.