Κυριακή 7 Φεβρουαρίου 2021

Ψευδές Δημοσίευμα!!!

Σχόλιο του apopsignomi
- Κυρία δημοσιογράφος, πρέπει να παραδεχτείτε την γκάφα σας και να ζητήσετε δημόσια συγνώμη, εκτός κι αν δεν φοβάστε την δικαιοσύνη, αφού έχετε και τα μέσα.


Αντώνης Δρακονάκης - Μουσικός
Λένε ότι η Δυσφήμιση είναι η καλύτερη Διαφήμιση,αλλά σε αυτή την περίπτωση υπάρχει ‘’Φάλτσο’’ !!!
Το Δημοσίευμα σας με θίγει πρoσωπικά,σαν Καλλιτέχνη και σαν τακτικό εργαζόμενο στην Φιλαρμονική της Πόλης μας,γιατί βασίζετε σε ‘’παράφωνα ΨΕΥΔΗ ΣΤΟΙΧΕΙΑ’’…..!!!
Πως λέτε ότι είμαι ανηψιός της κ.Αιδίνη?
Πως λέτε ότι είμαστε στα ΚΑΓΚΕΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗΣ?
Πως δημοσιοποιήσατε το περιεχόμενο απο το ΕΡΓΑΣΙΑΚΟ-ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ μου email?Απο που προκύπτει ότι θα θα πάρω τόσο ΜΕΓΑΛΗ ΑΥΞΗΣΗ ΕΠΙΠΛΕΟΝ στον μισθό μου?
Σας καλώ να κατεβάσετε το ΨΕΥΔΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ και να ζητήσετε ΔΗΜΟΣΙΑ... ΣΥΓΝΩΜΗ και για τους ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ μου,για να αποκατασταθεί η ΑΛΗΘΕΙΑ και δώστε την καταγγελία στην δημοσιότητα(αν υπάρχει),πριν κινηθώ ΝΟΜΙΚΑ!!!

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕΛΩΝ ΤΗς ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΥ ΧΑΛΚΙΔΕΩΝ
- Πιστεύω ότι το άτομο που είπε πως μας εκπροσωπεί κ εδώσε ψευδεί στοιχεία είναι ένας κομπλεξικός και άνανδρος άνθρωπος!!! Η αλήθεια πάντα λάμπει φίλε Και συνάδελφε Αντώνη!!!

- ειναι η 2η φορα που "μας εκπροσωπεί " με ψεματα.....

- κάπου πάει το μυαλό μου - Καλυτερα να σε ζηλεύουν παρα να σε λυπούνται Antonis μου!!! Ισως ηθελαν αυτην τη θεση γι αυτο βγαζουν την κακια τους!! Εμεις ειμαστε μαζι σου!!! - Επίσης είναι σύσσωμη η φιλαρμονική υπέρ της αποφάσεως της προέδρου !!!