Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου 2021

ΔΗΜΟΣ ΕΡΕΤΡΙΑΣ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΓΚΛΗΣΗΣ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

Καλείστε όπως συμμετάσχετε στην 4η Τακτική συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής, (που θα διεξαχθεί σύμφωνα με την αρ. 40/2020 με αρ. πρωτ. 20930/31-3-2020 και 426/77233/13.11.2020 εγκύκλιο,) μέσω τηλεδιάσκεψης , την 12η Φεβρουαρίου ημέρα Παρασκευή και ώρα 13:00 μ.μ. για λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης.

ΘΕΜΑ 1ο
 Έγκριση πρακτικού ΙΙ οικονομικών προσφορών της επιτροπής διαγωνισμού για την εκτέλεση της μελέτης με τίτλο «ΜΕΛΕΤΗ ΔΙΕΥΘΕΤΗΣΗΣ – ΟΡΙΟΘΕΤΗΣΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΥΔΑΤΟΡΕΜΑΤΟΣ ΣΤΗ Δ.Κ. ΕΡΕΤΡΙΑΣ» και ανάδειξη προσωρινού αναδόχου.

ΘΕΜΑ 2ο
Έγκριση πρακτικού ΙΙΙ Ελέγχου δικαιολογητικών κατακύρωσης προσωρινού αναδόχου της Ηλεκτρονικής Δημοπρασίας με α/α ΕΣΗΔΗΣ του έργου με τίτλο: «Αντικατάσταση Δικτύου Ύδρευσης Ερέτριας –Υπόλοιπα Τμήματα».

ΘΕΜΑ 3ο
 «Λήψη απόφασης περί έγκρισης πρόσληψης προσωπικού ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 175 του ν.4764/2020 (Φ.Ε.Κ. Α΄256) για την κάλυψη αναγκών καθαριότητας, για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού COVID-19 από τους Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης (Ο.Τ.Α.)»...

ΘΕΜΑ 4ο
 Ορισμός επιτροπής διερεύνησης τιμών στο πλαίσιο της υποβολής πρότασης στην Πρόσκληση ΑΤ12 «Δράσεις Ηλεκτροκίνησης στους Δήμους» για χρηματοδότηση από τον ΑΞΟΝΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ: «Περιβάλλον» του ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ «ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ» του Υπουργείου Εσωτερικών.

ΘΕΜΑ 5ο
 Λήψη απόφασης της Οικονομικής Επιτροπής για την συμμετοχή και ένταξη του Δήμου Ερέτριας - ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Ανάπτυξης και Αλληλεγγύης για την Τοπική Αυτοδιοίκηση «ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ» - ΣΤΟN ΑΞΟΝA ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ: «Παιδεία, Πολιτισμός, Τουρισμός και Αθλητισμός» - ΜΕ ΤΙΤΛΟ: «Συντήρηση δημοτικών ανοιχτών αθλητικών χώρων, σχολικών μονάδων, προσβασιμότητα ΑμΕΑ» .

ΘΕΜΑ 6ο
 Λήψη απόφασης της Οικονομικής Επιτροπής για την συμμετοχή και ένταξη του Δήμου Ερέτριας - ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Ανάπτυξης και Αλληλεγγύης για την Τοπική Αυτοδιοίκηση «ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ» - ΣΤΟN ΑΞΟΝA ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ: «Περιβάλλον» - ΜΕ ΤΙΤΛΟ: «Χωριστή Συλλογή Βιοαποβλήτων, Γωνιές Ανακύκλωσης και Σταθμοί Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων».

Ο Πρόεδρος
Ιωάννης Δημητρόπουλος