Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2021

"Ο μπάρμπα Στέλιος"

 -  Σας ευχαριστώ όλες και όλους για τις ευχές σας. Σίγουρα είναι σημαντικό το να μεγαλώνεις και να σου εύχονται χρόνια πολλά θυμίζοντας την ημέρα που γεννήθηκες, αλλά ξέρεις πως πλέον μεγάλωσες και μεγάλωσες αρκετά.
Τέλος πάντων. Σαν σήμερα 8 Φεβρουαρίου ήρθε στην ζωή "ο μπάρμπα Στέλιος" και υπάρχουν κι αυτοί οι οποίοι θα ευχόταν να μην είχε έρθει. Αυτό είναι αλήθεια, αλλά άντε να ζητήσεις ευθύνες ....από τον Θεό!!!
Δεν ξέρω για πόσα χρόνια ακόμη, αυτή την μέρα θα μου λένε τα χρόνια πολλά, αφού ο Θεός δεν προαναγγέλλει τις αποφάσεις του κι εγώ ο αμαρτωλός πιστεύω στον Θεό.
Φίλες και φίλοι αναγνώστες, κάθε φορά τέτοια μέρα, βάζω το λίγο μυαλό μου να δουλέψει και προσπαθώ να γράψω τα ονόματα των ανθρώπων που αδίκησα, ώστε να επανορθώσω. Δεν καταγράφω τα ονόματα των ανθρώπων που για κάποιους λόγους με αδίκησαν, γιατί πιστεύω πως έχουν περισσότερο μυαλό από μένα και κάποια στιγμή θα το καταλάβουν.
Ευχαριστώ λοιπόν όλες και όλους για τις ευχές του και ζητώ μια μεγάλη συγνώμη, από τους ανθρώπους που ίσως αδίκησα με την συμπεριφορά μου. Δεν απαιτώ να δεχτούν την συγνώμη μου και τους καταλαβαίνω, αλλά φαίνεται πως μεγάλωσα πολύ και όπως λέει και το λαϊκό άσμα "έβαλα μυαλό, έβαλα μυαλό, τέρμα όσα τράβηξα, φτάνει ως εδώ".
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην οικογένειά μου, η οποία με στηρίζει και καθημερινά από την μικρή Μαρία, την Κερασία, την Στέλλα και φυσικά την Ελένη προσπαθούν με πείσμα να με διορθώνουν για να γίνω καλύτερος και εδώ που τα λέμε καλά κάνουν. Τους αγαπώ πολύ και είναι η ζωή μου.