Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου 2021

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα καλή εβδομάδα και να είσθε όλες και όλοι καλά στην υγεία σας. Ο κορονοϊός είναι εδώ και δεν δείχνει τάσης φυγής, αφού δυστυχώς βρίσκει εδώ αυτούς που δεν τηρούν τα μέτρα και του επιτρέπουν να κάνει το δικό του πάρτι. Δυστυχώς είναι πολλά τα κρούσματα όταν έχουμε μετρήσεις και μέρες παρηγοριάς όπως η χθεσινή όταν δεν έχουμε πολλά τεστ.
να θυμίσουμε πως το χιόνι και το κρύο δεν..... σκοτώνουν τον κορονοϊό και γι΄ αυτό πρέπει να προσέχουμε περισσότερο.

- Ποιος το είπε; ",δε θα συνεχίσω να ασχολούμαι με τις αμπελοφιλοσοφίες κάποιων άεργων και ανεπάγγελτων ψευτοπολιτικάντιδων"!!!
Καλά τα λες εσύ, αλλά δεν ανήκεις στην παράταξη που επέλεξε να δώσει αρμοδιότητες στον κύριο αυτόν;;;; Με τι κριτήρια τον επελέξατε γιατρέ μου; Γιατί καρφώνεστε μόνοι σας; Για να πάρετε την ψήφο του τον επιλέξατε και τώρα το λέτε.

- Καλημερούδια στον "φίλο μας" ο οποίος έχει εξελιχθεί σε κακό ρουφιανάκο. Κακό γιατί ούτε την δουλειά του ρουφιανάκου δεν μπορεί να κάνει!!!! Κύριε διευθυντή, ας μιλήσουμε ανοιχτά. Δεν πρέπει να λειτουργούμε με ρουφιανές και ρουφιάνους, αλλά με την λογική.

- Αλήθεια γιατί οι πρώην ΠΑΣΟΚοι και τώρα ΣΥΡΙΖΑίοι, προσπαθούν να ανακαλύψουν προβλήματα στην ΝΔ, επειδή κάτι είπε ο Αντώναρος, ο Σπηλιωτόπουλος και δεν ξέρουμε ποιος άλλος; Τι σχέση έχουν αυτοί με την ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ; Πέρασαν αρκετά χρόνια που εκδιώχθηκαν από την ΝΔ και ελεύθερα μπορούν να βγάζουν κακία.

- Σήμερα είναι Δευτέρα και θα κρατήσουμε τον λόγο μας, αφού πέρασε το Σαββατοκύριακο και ο φίλος μας δεν τηλεφώνησε. Προφανώς δεν βρήκε τον χρόνο και τον καταλαβαίνουμε, αλλά πρέπει κι αυτός να καταλάβει κι εμάς.