Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2021

...σουτάκια

 - Να είναι καλά οι παράγοντες του Ευβοϊκού Αγίου Νικολάου και οι φίλοι της ομάδας κι ας κάνουν όσα σχόλια θέλουν. Εμείς δεν μπαίνουμε σε αντιπαράθεση με κανέναν, γιατί δεν μας αρέσει να το παίζουμε καλοί ή δεν ξέρουμε και τι άλλο. μας φτάνει που κάποιοι άνθρωποι γνωρίζουν καλά, αν εμείς είμαστε ενάντια στην ομάδα ή όχι. Γνωρίζουν καλά αν βάλαμε πολλές φορές πλάτη ή όχι.
Κανείς δεν θα βρεθεί να πει πως αρνηθήκαμε κάποια στιγμή  να αναδείξουμε ένα θέμα. Αγαπητοί κύριοι τα πάντα είναι πολιτική κι ας μη γελιόμαστε. Μη θυμώνετε λοιπόν για τις δικές μας θέσεις. Πρέπει να κάνουμε συγκρίσεις και να μην ισοπεδώνουμε τα πάντα. Θα σας θυμίσουμε πως η πολιτική ....του Χρήστου Καρυστινού ο οποίος ήταν ΠΑΣΟΚ και όχι ΝΔ, έφερε τα τόσα γήπεδα στο Ληλάντιο. Τον στηρίξαμε στα θέματα του αθλητισμού όσο λίγοι. Αφήστε λοιπόν στην άκρη τα σχόλια για την δική μας κομματική θέση.

- Ο νυν αντιδήμαρχος κύριος Γουρνής, αλλά και ο πρώην αντιδήμαρχος κύριος Γιογιός ξέρουν πως όταν κάπου μπορούμε να βοηθήσουμε, θα το κάνουμε με χαρά και με όλες μας τις δυνάμεις. Πιστεύουμε πως όταν τελειώσει το θέμα του κλειστού, το θέμα του γηπέδου Βασιλικού, αλλά και των Φύλλων, θα πρέπει το γήπεδο του Αγίου Νικολάου να σχεδιαστεί και να γίνει παλατάκι, αλλά να υπάρξει κι ένα βοηθητικό για να μην ταλαιπωρούν με τις προπονήσεις το χόρτο. Και κάτι τελευταίο. Πως να πάμε κόντρα εμείς στον ΕΥΒΟΪΚΟ υπάρχει ο Γρηγόρης Μάλιαρης προπονητής και Γενικός Αρχηγός ο Γιάννης Μπαρίτας;;;;;;;

- Για τον ΔΟΑΠΠΕΧ τα γράψαμε. Κάνει ότι μπορεί για τα γήπεδα και δεν είναι ένας οργανισμός που δεν έχει συνεργασία με τον Δήμο. Απόλυτη συνεργασία έχουν και ιδιαίτερα με τον αντιδήμαρχο έργων κ. Βασίλη Γουρνή και γι΄ αυτό σύντομα θα έχουμε και πάλι γήπεδο στο Βασιλικό και στα Φύλλα, θα έχουμε και πάλι το κλειστό γυμναστήριο Βασιλικού, θα έχουμε του Μουστάκα/Τζιώτη και σε καλή κατάσταση όλα τα γήπεδα.