Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2021

....σουτάκια

 - Την καλημέρα μας και στην ΕΠΟ, η οποία για μια ακόμη φορά μετέφερε για τον επόμενο μήνα τις εκλογές που ήταν να διεξαχθούν στις 19 Φεβρουαρίου. Με την νέα ανακοίνωσή τους, μας λένε πως οι εκλογές θα διεξαχθούν στις 19 Μαρτίου του 2019, αλλά αυτό δεν το πιστεύουν ούτε οι ίδιοι και φυσικά ούτε ο κ. Ψαρόπουλος, ο οποίος έπαψε να κάνει και δηλώσεις, όπως έπαψαν και όλοι αυτοί οι οποίοι έσπευσαν να τον στηρίξουν και μάλιστα να ....τον προτείνουν για πρόεδρο. 

- Τώρα σχεδόν όλοι στηρίζουν Ζαγοράκη, αφού όλοι έχουν καταλάβει πως θα είναι ο μόνος υποψήφιος. Κανείς δεν λέει κάτι κακό για τον Ζαγοράκη και απλά κάποιοι μιλάνε για κακό χειρισμό, από πλευράς κυβέρνησης στο θέμα της υποψηφιότητάς του.

- Η ΕΠΣ ΕΥΒΟΙΑΣ τι κάνει για το θέμα; Μέχρι τώρα στήριζε την υποψηφιότητα Ψαρόπουλου και κανείς δεν κατάλαβε το γιατί ο κ. Ρέτσας έδειξε τέτοια βιασύνη, αφού ήξερε πως δεν θα γινόταν εκλογές, όπως δεν έγιναν μέχρι σήμερα. Το γιατί το έκανε είναι ολοφάνερο και απλά τώρα δεν θέλει να παραδεχθεί το λάθος του. 

- Εμείς επιμένουμε. Η Εύβοια πρέπει να έχει εκπρόσωπό της στην ΕΠΟ και μπορεί να φαντάζει δύσκολο, αλλά δεν είναι. Θα ήταν ευχής έργο, ο κ. Παπακωνσταντίνου ν΄ αναλάβει μια πρωτοβουλία με ομόφωνη απόφαση του ΔΣ της ΕΠΣΕ και να προωθήσουν την υποψηφιότητα ανθρώπου από την Εύβοια.

- Κύριε Παπακωνσταντίνου, ας είναι αυτή η τελευταία πράξη, πριν πείτε γεια στο Ευβοϊκό και γενικότερα στο ποδόσφαιρο και στην Ελλάδα, αφού όλοι ξέρουμε πως θα συνεχίσετε την ζωή σας στο Μαϊάμι.