Κυριακή 14 Φεβρουαρίου 2021

Αυτός δεν είναι άγιος

 - Ποιος άγιος Βαλεντίνος και πράσινα άλογα.  Τον ανακάλυψαν κι αυτόν, για να πουλάνε εμπόρευμα. Δεν μας ενοχλεί όμως. Σήμερα όλοι θα στέλνουν καρδούλες και ευχές και διαδικτυακά και θα νομίζουν πως είναι ερωτευμένοι, πως τους χτύπησαν τα βέλη του έρωτα και άλλα τέτοια.
Πλάκα θα έχει να δούμε και τον κ. Γιάννη Ρέτσα να στέλνει καρδούλες στον κ. Παπακωνσταντίνου!!!!
Φυσικά στην περίπτωση αυτή μιλάμε για απιστία και μάλιστα κατ΄ εξακολούθηση και με δόλο, γι΄ αυτό όλα δείχνουν πως αναλαμβάνει ο κ. Θανάσης Τάρτης, να ....ολοκληρώσει το σήριαλ και τα δικά του βέλη, δεν έχουν σχέση με αυτά του Βαλεντίνου.
Πάντως εδώ που τα γράφουμε, πρέπει να σημειώσουμε πως ο κ. Ρέτσας εξόργισε και την πλειοψηφία των μελών του ΔΣ, αφού άλλα τους είπε και άλλα τελικά έκανε, για μία ακόμη φορά.
Για μας το θέμα έχει κλείσει και από αύριο Δευτέρα ξεκινάμε την διαδικασία που εμείς ξέρουμε και φυσικά θα είναι νόμιμη και θα κληθούν οι αρμόδιοι να πάρουν θέση. Δεν μας ενδιαφέρει πλέον η γνώμη κανενός, παρά μόνο η αλήθεια.
Αυτοί που κατάφεραν να επιβάλλουν την σιωπή στα ΜΜΕ, θα καταλάβουν πως δεν μασάμε και ποτέ δεν ζητήσαμε την στήριξη άλλων ΜΜΕ. Μπορούμε και μόνοι μας.