Κυριακή 21 Φεβρουαρίου 2021

Και πάλι καλημέρα σας

 - Η δική μας άποψη για το θέμα της ΕΠΣ Εύβοιας και τον κ. Παπακωνσταντίνου, δεν θ΄ αλλάξει ότι κι αν γίνει.
Δεν θα κάνουμε καμία κωλοτούμπα, για κανέναν λόγο, όση λάσπη κι αν ρίξουν εναντίον μας.
Αν ήμασταν στην θέση του Παπακωνσταντίνου, θα φερόμασταν διαφορετικά, αλλά ο ίδιος δεν το κάνει, για έναν απλούστατο λόγο.
Έχει προσφέρει πολλά στο Ευβοϊκό ποδόσφαιρο και φυσικά και στο Ελληνικό ποδόσφαιρο και γι΄ αυτό δεν χρειάζεται να προσκομίσει αποδείξεις.
Ο κ. Παπακωνσταντίνου δικαιώθηκε σε όλα τα επίπεδα, εκτός από ένα. Δεν δικαιώθηκε στον τομέα της επιλογής φίλων και ανθρώπων τους οποίους πήρε από το πουθενά και τους έκανε παράγοντες και οι οποίοι έλεγαν και ξαναέλεγαν με δημόσιες δηλώσεις τους, πως αν δεν ήταν ο Παπακωνσταντίνου αυτοί δεν θα υπήρχαν στο .....ποδόσφαιρο.
Αυτά όμως αλλάζουν και ιδιαίτερα όταν κάποιοι πίστεψαν πως οι δήθεν εξυγιαντές θα τελειώσουν ποδοσφαιρικά τον Παπακωνσταντίνου, αφού περίμεναν την καταδίκη του!!
Ο Θεός είναι μεγάλος και την αδικία δεν την σηκώνει.
Όχι μόνο αθωώθηκε σε όλα τα επίπεδα ο Παπακωνσταντίνου, αλλά απέδειξε πως όλα ήταν μια σκευωρία για να βρεθούν στην ΕΠΟ οι δήθεν εξυγιαντές οι οποίοι βούλιαξαν το ποδόσφαιρο.
Σαν να μην έφταναν όλα αυτά, ο Παπακωνσταντίνου διαπίστωσε πως ο "φίλος" του κ. Ρέτσας ξαφνικά αφού δεν περίμενε αθωωτικές αποφάσεις και  ως άλλος εξυγιαντής ανακάλυψε την νομιμότητα, τις συνθήκες και άλλα τέτοια, για να "τιμήσει" τον άνθρωπο που τον ανέδειξε ποδοσφαιρικά.
Ο Παπακωνσταντίνου είχε δηλώσει εδώ και δύο χρόνια πως δεν τον ενδιαφέρει πλέον το ποδόσφαιρο και πως θα φύγει με την οικογένειά του για το Μαϊάμι.
Αυτό πρώτος και καλύτερος το ήξερε ο κ. Ρέτσας, αλλά φαίνεται πως ήθελε πρώτα να δει στο αεροπλάνο τον κ. Παπακωνσταντίνου και μετά να προχωρήσει τις όποιες διαδικασίες, γιατί το έχουμε ξαναγράψει, πως η σκιά του Παπακωνσταντίνου είναι βαριά  κι ασήκωτη.
Τώρα μετά από την τραγική ανακοίνωση, όλα τελείωσαν.
Ο κ. Ρέτσας θα κάνει την επόμενη κίνηση, μόλις ο Παπακωνσταντίνου πετάξει με το αεροπλάνο για το Μαϊάμι όπου ήδη βρίσκεται από τον Αύγουστο η οικογένειά του. 
Το τι θα γίνει στην συνέχεια στα διοικητικά της ΕΠΣ Εύβοιας θα το δούμε μπροστά μας, αφού θα εφαρμοστεί η νομιμότητα, το καταστατικό και ο αθλητικός νόμος.
Ελπίζουμε και ευχόμαστε να μην έχει αντίρρηση κανένας κα ιδιαίτερα ο κ. Ρέτσας.