Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου 2021

...σουτάκια

 - Μπορεί οι 40 ΕΠΣ να τα έχουν με τον Μαρινάκη, αλλά ούτε κουβέντα εναντίον Ζαγοράκη, αφού ας μη γελιόμαστε είναι η καλύτερη επιλογή. Οι πρόεδροι των ΕΠΣ προφανέστατα πιέζουν ώστε να είναι περισσότεροι στο ψηφοδέλτιο, αλλά ξέρουν πως η πίεση αυτή "με γραμματάκια" δεν θα φέρει αποτέλεσμα ....και πως οι αποφάσεις έχουν παρθεί πολύ πριν.

- Αλλάζουν τα πάντα γενικότερα στον αθλητισμό και ιδιαίτερα στο ποδόσφαιρο, αφού μέχρι σήμερα, οι εξυγιαντές όχι μόνο δεν έκαναν κάτι καλύτερο, αλλά οδήγησαν το ποδόσφαιρο στον πάτο του βαρελιού.

- Αυτό που συμβαίνει στην ΕΠΟ συμβαίνει δυστυχώς και στις ΕΠΣ όπου χάθηκε το φιλότιμο και προσπαθούν κάποιοι με την βοήθεια της παράγκας, να μείνουν γαντζωμένοι στην καρέκλα, αφού έχουν χάσει κάθε ίχνος ανθρωπιάς και λειτουργούν μόνο με γνώμονα, το προσωπικό τους συμφέρον.

- Ο κ. Ρέτσας και όχι μόνο χάρηκε πάρα πολύ για την αθώωση του προέδρου κυρίου Παπακωνσταντίνου, που όχι μόνο του τηλεφώνησε να τον συγχαρεί, όχι μόνο του έστειλε μήνυμα, όχι μόνο έβγαλε ανακοίνωση, αλλά από την πολύ χαρά του, ξέχασε να τον καλέσει ν΄ αναλάβει καθήκοντα και έτσι βάζει σε περιπέτειες και τα 11 μέλη του ΔΣ, αφού ο νόμος είναι σαφέστατος.