Κυριακή 7 Μαρτίου 2021

Τί έγραψαν;;;;

 - Για να θυμηθούμε τι έγραψαν τότε!!!!

egnomi.gr
"Γενικότερα ήταν μία εκδήλωση που άφησε καλές εντυπώσεις και συνδυάστηκε με την επιστροφή του Γιάννη Παπακωνσταντίνου στη προεδρία της ΕΠΣΕ, μετά τις πρόσφατες εκλογές στην  τοπική Ενωση".

ΔΥΝΑΤΑ& ΑΘΛΗΤΙΚΑ
"Μία υπέροχη εκδήλωση διοργανώθηκε την  ΕΠΣΕ, σε συνεργασία με  τον Σύνδεσμο Διαιτητών αλλά και του Συνδέσμου Προπονητών του Νομού μας, στο κτήμα “Ανθηδών”.
Το κλίμα ήταν πολύ όμορφο και ο κόσμος αρκετός, που θέλησε με την παρουσία του να στηρίξει το Ευβοϊκό ποδόσφαιρο και την νέα διοίκηση της Ένωσης.....
Στο “μενού” της βραδιάς ήταν οι βραβεύσεις, αλλά φυσικά και τα βραβεία των πρώτων σκόρερ της περασμένης σεζόν.
Δεν έλειψαν ωστόσο και οι κληρώσεις, με τα δώρα να είναι και πολλά και διαφόρων ειδών".



- Αλήθεια θα μας πει κάποιος πόσα ήταν τα άτομα που ήταν στην εκδήλωση αυτή. Ξέχασαν όλοι πως ήταν μετά τις εκλογές της ΕΠΣΕ και λίγο πριν από τις Περιφερειακές και Δημοτικές εκλογές; Δεν έπρεπε να είχαν καλέσει όλες τις παρατάξεις; Γιατί ξεχνούν αυτές τις ιδιαιτερότητες; Ξεχνούν πως μαζί ήταν και ο Σύνδεσμος Διαιτητών και ο Σύνδεσμος Προπονητών; 




- Είναι ντροπή να μιλάτε για σπατάλη, για 5.000 ευρώ κόστος και άλλα τέτοια, ενώ τότε ήσασταν πρώτη μούρη στις φωτογραφίες και στις χειραψίες.  



- Είναι ντροπή να ξεχνάτε πως στην θητεία του Παπακωνσταντίνου, υπήρχαν χορηγίες για τα πάντα και αυτό θα σας το έλεγε ο μακαρίτης Δαφνής, αλλά με την κακία σας θα μείνετε.

*Οι φωτογραφίες από το eviasports