Δευτέρα 29 Μαρτίου 2021

.....μικρά, μικρά

 - Φαίνεται πως ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ πρόσεξε και τα ονόματα των ποδοσφαιριστών που απέκτησε αυτές τις μέρες επί 2 ο Γιώργος, επί 2 και ο Παναγιώτης. Πήρε τον Γιώργο Αυλωνίτη, τον Γιώργο Λάμπρου, τον Παναγιώτη Ρεσβάνη και τον Παναγιώτη Γεωργίου. Ν΄ αρχίσει και το πρωτάθλημα ....για να δούμε τι θα δούμε.

- Ο ραδιοφωνατζής που κατηγορούσε τον Ψαθά για σχέση με εργολάβους και πως τα έργα θα τα έδινε με μικρές εκπτώσεις γύρω στο 10-12 άντε και 13%, το γύρισε το μπιφτέκι αφού οι εκπτώσεις ξεπέρασαν το 50%!! Τι λέει τώρα για να καλύψει τις μπούρδες του; Λέει πως αυτός με τις πιέσεις του έφτασε τις εκπτώσεις σ΄ αυτό το ύψος!!! Σε λίγο θα μας πει, πως τους εργολάβους δεν τους κάλεσε ο Ψαθάς, αλλά ο ίδιος!!!!! Ας πρόσεχες μεγάλε.

- Πιστεύουμε πως μέχρι το Πάσχα θα έχει ολοκληρωθεί το έργο στο παραλιακό μέτωπο στο Λευκαντί και οι επισκέπτες, αλλά και οι μόνιμοι κάτοικοι θα κάνουν τις βόλτες τους με άνεση. Περιμένουμε ν΄ αρχίσει και το έργο αποκατάστασης των κάθετων δρόμων, ώστε ν΄ αλλάξει η εικόνα της περιοχής.