Τρίτη 30 Μαρτίου 2021

Όλη η αλήθεια για το Μουστάκα/Τζιώτη

 
- Μόλις σήμερα η Δημοτική Σύμβουλος Δήμου Χαλκιδέων κυρία Ιωάννα Δαριβέρη έδωσε στην δημοσιότητα μια επιστολή που έστειλε προς την πρόεδρο του ΔΟΑΠΠΕΧ κυρία Ελένη Αϊδίνη και έχει να κάνει με τον χώρο του γηπέδου Μουστάκα/Τζιώτη.
Η κυρία Δαριβέρη "αδειάζει" ουσιαστικά τον πρώην δήμαρχο Χαλκιδέων κ. Παγώνη, στο θέμα το ότι ήταν χαρακτηρισμένος χώρος για κατασκευή εκεί σχολικής μονάδας, αλλά στα 5 χρόνια τίποτα δεν έγινε και το σχολείο που ήταν να κατασκευασθεί εκεί βρήκε άλλον χώρο. Αυτό είπε και ο κ. Παγώνης στην τελευταία συνεδρίαση του ΔΣ, οπότε ο χώρος έμεινε ελεύθερος και πλέον θα μπορούσε να έχει εκεί ένα γήπεδο ποδοσφαίρου και έτσι να βοηθηθούν ομάδες του Δήμου.
Ο ΔΟΑΠΠΕΧ άρχισε λοιπόν εργασίες ώστε το γήπεδο σύντομα να δοθεί για χρήση στις ομάδες.
Όπως όλοι γνωρίζουμε ο αποχαρακτηρισμός θα καθυστερήσει.... και δεν καταλαβαίνουμε γιατί έπρεπε να καθυστερήσουν και οι εργασίες.
Η κυρία Δαριβέρη γνωρίζει από ποδόσφαιρο, αφού ο πατέρας της Σπύρος Δαριβέρης για χρόνια έδινε μάχες στο χώρο και προσπαθούσε για την κατασκευή νέων γηπέδων και διορθώσεις στα παλιά.
Κυρία Δαριβέρη, τώρα ανακαλύψαμε πως εκεί είναι αιγιαλός;
Τώρα ανακαλύψαμε πως πρέπει να εκδοθούν άδειες κλπ;
Πιστεύουμε πως κάνατε λάθος και δεν θα θέλατε να δημιουργηθεί θέμα και να μην έχουν οι ομάδες αυτό το γήπεδο.
Κυρία Δαριβέρη, γιατί να χρεωθείτε το σταμάτημα των εργασιών;
Ξέρετε πόσοι ιδιώτες έχουν κάνει παράνομα κτίσματα στον Αιγιαλό; Ξέρετε πόσοι έχουν κάνει υπερβάσεις;
Τώρα ψάχνουμε τρόπους να σταματήσουμε παρεμβάσεις για να έχουμε ένα γήπεδο;
Ο Δήμος δεν χτίζει κάτι, ούτε κατασκευάζει νέο γήπεδο. Παρεμβάσεις στο υπάρχον κάνει για να το χρησιμοποιούν οι νέοι της Χαλκίδας.
Με την επιστολή σας αυτή κυρία Δαριβέρη, μπορεί να είχατε στόχο την κυρία Αϊδίνη, αλλά χτυπήσατε στην καρδιά του ποδοσφαίρου της Χαλκίδας.