Τρίτη 2 Μαρτίου 2021

Καλημέρα

 -  Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και να είσθε καλά στην υγεία σας. Να προσέχετε γιατί τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμη με τον κορονοϊό και καθημερινά χάνουν άνθρωποι την ζωή τους. Κανείς δεν ξέρει πότε θα φτάσει και στην δική του πόρτα και γι΄ αυτό ας προσέχουμε λίγο παραπάνω. Φοράμε πάντα και παντού την μάσκα, κρατάμε αποστάσεις και αποφεύγουμε τις μετακινήσεις, όσο μπορούμε. Υπάρχουν αισιόδοξα μηνύματα, αλλά..... υπάρχουν και προϋποθέσεις. 

- Ο Γιώργος Γιογιός ο πρώην αντιδήμαρχος Ληλαντίου, φαίνεται πως δύσκολα θα κληθεί και πάλι στην ραδιοφωνατζού, αφού ούτε χολή έριξε, ούτε κραυγές έβγαλε, ούτε χαρακτήρισε ανίκανους τον Δήμο και την Περιφέρεια, ούτε τίποτα. Είπε τους προβληματισμούς του και δήλωσε πως θα είναι πάντα υπέρ των δημοτών με στόχο να λυθούν τα προβλήματα.

- Αγαπητέ Γιώργο καλά κάνεις. Αυτός είναι ο ρόλος της αντιπολίτευσης. Να συνεχίσεις να πιέζεις, χωρίς κραυγές και αφορισμούς. Καλή η πρόταση για φορέα διαχείρισής του ΛΗΛΑ, αλλά προφανώς δεν την έκανες σήμερα. Γιατί δεν την υιοθέτησε στα 5 χρόνια ο κ. Παγώνης και η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ; Δεν ξέρουμε λεπτομέρειες, αλλά αξίζει τον κόπο να επιμείνεις. Εμείς μαζί σου σ΄ αυτό το θέμα.

- Τελικά γελάνε όλοι με τις γκάφες, αυτών που λένε για χρήματα και μάλιστα πολλά που πηγαίνουν σε ποσοστό 80% σε έναν προμηθευτή, του Δήμου Χαλκιδέων!!! Δεν λένε κουβέντα όμως, για το πόσα χρήματα πήρε, άλλος προμηθευτής στην διάρκεια της δικής τους θητείας!!!! Μιλάμε για εκατομμύρια. 

- Δεν 'εχουμε κανέναν λόγο να κάνουμε κριτική στον πρώην υπουργό κ. Κώστα Μαρκόπουλο, στα όσα λέει, αφού δεν είναι η πρώτη φορά που κάνει κριτική στην ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. Κύριε Μαρκόπουλε με αυτή την στάση σας, δικαιώνετε τον Κυριάκο Μητσοτάκη ο οποίος σας έβγαλε από το ψηφοδέλτιο του κόμματος. Αυτό που μας ενόχλησε είναι το ότι γράψατε πως "δώσατε μεγάλο κεφάλαιο της ζωής σας στην ΝΔ"!!!!!
Κύριε Μαρκόπουλε, η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ σας πρόσφερε πολλά.