Δευτέρα 8 Μαρτίου 2021

.....σουτάκια

 - Γελάνε και οι πέτρες με την αφωνία που επικρατεί στις περισσότερες ΕΠΣΕ και φυσικά στην ΕΠΟ, σχετικά με τα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα. Ένα μετά το άλλο τα σωματεία κάνουν παράπονα και διαμαρτυρίες, αλλά πέρα βρέχει. Φαίνεται πως οι διοικούντες το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, υπάρχουν απλά για να ζεσταίνουν καρέκλες και να κοιτάζουν τον εαυτούλη τους. Αλήθεια διαβάσατε κάτι για συζητήσεις της ΕΠΟ και των ΕΠΣ με τα Σωματεία; Στο θα..... δούμε είναι όλοι τους και το μόνο που τους απασχολεί είναι το πως θα υπάρχουν αυτοί και την επόμενη μέρα!

- Όταν βγαίνει πρόεδρος ΕΠΣ και λέει πως δεν βάζει τελεία και παύλα στα τοπικά πρωταθλήματα ως μη γενόμενα την περίοδο 2020 - 2021, γιατί μπορεί η ΕΠΟ να πάρει μια απόφαση και να του ζητήσει πρωταθλητή, ώστε να τον ανεβάσει στην Γ΄ Εθνική, τι να σχολιάσουμε εμείς;;;;

- Δήλωσαν λέει συμμετοχή σχεδόν όλες οι ομάδες της Γ΄  Εθνικής. Τι να έκαναν δηλαδή, μετά την απειλή του υποβιβασμού; Να δώσουν από ένα νούμερο σε κάθε σωματείο και να κάνουν κλήρωση ώστε να βρούνε τους πρωταθλητές της Γ΄ Εθνικής και τις ομάδες που θα υποβιβασθούν. Το ξέρουν το κόλπο με τις κληρώσεις αφού πρόσφατα είχαν αναδείξει κυπελλούχους!!!!