Τρίτη 30 Μαρτίου 2021

Γρηγόρης Δάσκος

Ανακοίνωση υποψηφιότητας Γρηγόρη Δάσκου
για το Διοικητικό Συμβούλιο της Ελληνικής Φίλαθλης Ομοσπονδίας Αντισφαίρισης (ΕΦΟΑ)
“Νέο δυναμικό ξεκίνημα για τo τένις στην Ελλάδα”

Η ελληνική αντισφαίριση βρίσκεται μπροστά στο ξεκίνημα μιας νέας εποχής. Η ευκαιρία που έχουμε με τις μεγάλες επιτυχίες Ελλήνων Αθλητών στο εξωτερικό, τον εκσυγχρονισμό του νομοθετικού πλαισίου λειτουργίας συλλόγων, ενώσεων και ομοσπονδιών, την ανάπτυξη που γνωρίζει το τένις την περίοδο της πανδημίας ως ένα από τα πιο ασφαλή αθλήματα αλλά και την ανάπτυξη του σε κάθε γωνιά της Ελλάδας με τη δημιουργία νέων συλλόγων και εγκαταστάσεων, δεν πρέπει να χαθεί.
Ο προγραμματισμός, η οργάνωση, και ο εκσυγχρονισμός στη λειτουργία της ομοσπονδίας  είναι αναγκαίος. Χτίζοντας στα όσα θετικά έχουν γίνει μέχρι σήμερα, αξιοποιώντας  βέλτιστες πρακτικές και.... προσθέτοντας νέα πρόσωπα  και νέες ιδέες, πρέπει να βάλουμε  το τένις στην Ελλάδα σε μια νέα εποχή.
Υπηρετώ το τένις 44 χρόνια, μια ολόκληρη ζωή. Με συναίσθηση ευθύνης για την αντιμετώπιση των πολλών και διαφορετικών δημιουργικών προκλήσεων για την αναβάθμιση και τη βελτίωση της αντισφαίρισης στην Ελλάδα, ανακοινώνω την υποψηφιότητά μου για το Διοικητικό Συμβούλιο της Ελληνικής Φίλαθλης Ομοσπονδίας Αντισφαίρισης στηρίζοντας τον υποψήφιο Πρόεδρο Θοδωρή Γκλαβά και ζητώ τη στήριξη όλων σας.