Δευτέρα 8 Μαρτίου 2021

...η άποψή μας

 - Εμείς ως apopsignomi δεν δηλώσαμε ποτέ πως είμαστε ένα ανεξάρτητο Μέσο Ενημέρωσης, ούτε ένα ΜΜΕ από το οποίο θα μαθαίνετε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και από τον κόσμο. Δεν δηλώσαμε ποτέ πως δεν έχουμε κομματική ταυτότητα, αφού όλοι γνωρίζουν πως στηρίζουμε ΝΔ και δεν το κρύβουμε. Στηρίζαμε και στηρίζουμε τον Φάνη Σπανό και την Έλενα Βάκα και αυτό δεν θ΄ αλλάξει.
Εμείς περιφορά από κόμμα σε κόμμα και από παράταξη σε παράταξη δεν θα κάνουμε, όπως κάποιοι ΠΑΣΟΚοι οι οποίοι μετά το ΠΑΣΟΚ μεταφέρθηκαν στον .....ΣΥΡΙΖΑ και κάποιοι πέρασαν και από την ΝΔ.
Πειράζει δεν πειράζει, εμείς δεν κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας και δεν θα τρεξουμε πίσω από τον Φάνη, ενώ ψηφίσαμε Αναγνωστάκη ή πίσω από την Έλενα, ενώ ψηφίσαμε Παγώνη ή Καθαροσπόρη.
Εμείς ψηφίσαμε Φάνη, ψηφίσαμε Έλενα αλλά δεν τρέχουμε από πίσω τους, γιατί δεν θέλουμε να δείξουμε κάτι, αλλά και για έναν άλλον λόγο. Τρέχουν τόσοι πολλοί πίσω τους κι έτσι εμείς δεν χωράμε!!!!!!!
Την ώρα των επόμενων Περιφερειακών και Δημοτικών Εκλογών, αυτά τα φρούτα πάλι απέναντι θα είναι και θα το δείτε. Έχουν μέσα τους τον Σοσιαλισμό και βγάζουν σπυράκια με όποιον είναι ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ!!!!
Πάντως αυτό συμβαίνει μόνο την περίοδο των εκλογών. Μετά είμαστε όλες και όλοι με τον Φάνη και την Έλενα.....
Εμείς δεν είμαστε τέτοιου είδους ανεξάρτητοι