Τρίτη 30 Μαρτίου 2021

....σουτάκια

 - Καλά κάνει ο πρόεδρος και βάζει στόχο να οδηγήσει κάποια στιγμή την ομάδα σε επαγγελματική κατηγορία, αλλά ξέρει πως για να το πετύχει αυτό πρέπει να έχει έναν προπονητή ο οποίος να μην έχει ως συνήθεια να οδηγεί ομάδες στην ουρά της βαθμολογίας και να περιμένει την όποια διακοπή του πρωταθλήματος για να πανηγυρίσει την παραμονή και στο τέλος να μας παριστάνει και τον πετυχημένο. Πρόεδρε, εμείς δεν .....θα στο κρύψουμε. Με αυτόν προπονητή κοίτα να σωθεί η ομάδα και πολύ θα είναι.

- Δεν έλεγε ψέματα λένε, αλλά απλά ήταν λαγός!!!! Ρε σεις λίγη σοβαρότητα δεν βλάπτει. Τι λαγός και πράσινα άλογα. Αν ήθελαν κάποιον για λαγό, θα έβρισκαν κάποιον ο οποίος θα είχε και προσόντα λαγού και τέτοιοι υπήρχαν πολλοί. Απλά όταν δεν χωράς στην 11άδα, γιατί είχαν άλλοι προτεραιότητα, προσπαθείς για να μην εκτεθείς να δηλώνεις πως είσαι υποψήφιος πρόεδρος και λίγο πριν την κάλπη την κάνεις.

- Μιλάνε όλοι για τα Τοπικά Πρωταθλήματα και ο κ. Ρέτσας δήλωσε πως δεν θα συνεχιστούν. Για το κύπελλο γιατί δεν μιλάει κανείς; Γιατί να μην συνεχιστούν οι αγώνες Κυπέλλου; Προφανώς και δεν το κάνουμε πρόταση, γιατί έτσι κι αλλιώς οι ομάδες θα χρειαζόταν πάλι να έχουν τουλάχιστον 1 μήνα προετοιμασία, αλλά απλά το ρωτάμε γιατί για το Κύπελλο δεν έγινε καμία αναφορά.

- Μόλις η ΕΠΟ αποκτήσει και πάλι όλες τις επιτροπές, θα φτάσουν στα γραφεία της και κάποιοι φάκελοι με πλούσιο περιεχόμενο και το οποία θα απασχολήσει και το αρμόδιο διαιτητικό δικαστήριο της Ομοσπονδίας.