Δευτέρα 29 Μαρτίου 2021

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλή σας μέρα, καλή εβδομάδα και να είσθε όλες και όλοι καλά στην υγεία σας. Να προσέχετε για να μην έχετε συνάντηση με τον κορονοϊό, ο οποίος τελευταία μας τρίζει τα δόντια του, αλλά πολύ σύντομα κι αν ακολουθήσουμε τις οδηγίες των ειδικών, δεν θα του μείνουν δόντια και έτσι δεν θα μπορεί να δαγκώνει. Φυσικά υπάρχουν και οι μπαχαλάκηδες οι οποίοι προσπαθούν να τον κρατήσουν ζωντανό, αλλά το μόνο που θα καταφέρουν είναι, φεύγοντας ο κορονοϊός να.... πάρει μερικούς μαζί του για λάφυρο!!!!

- Δεν καταλάβαμε γιατί θα πρέπει να μείνουμε κι εμείς σε στάση προσοχής, χωρίς φωνή, χωρίς άποψη και να ανεβάζουμε μόνο αυτά που θέλουν άλλοι. Κύριοι, ψάξτε αλλού για φερέφωνα και παπαγαλάκια. Εμείς θα γράφουμε αλήθειες και όποιος θέλει ας βγει να τις διαψεύσει. Εμείς μαζί σας δεν τα φάγαμε. Εμείς μαζί σας δεν κάναμε ούτε ταξιδάκια, ούτε είχαμε ασυλία, ούτε είχαμε κλειδιά από το μαγαζί σας.

- Την καλημέρα μας στην δήμαρχο Έλενα Βάκα και να ξέρει πως εμείς δεν αλλάζουμε στρατόπεδα ποτέ. Μπορεί οι διοικητές στρατοπέδων ν΄ αλλάζουν, αλλά εμείς πάντα πιστοί στους κανόνες και στις αρχές των στρατοπέδων. Ήταν ο Μπακογιάννης και ήρθε ο Φάνης. Εμείς ήμασταν, είμαστε και θα είμαστε σ΄ αυτό το στρατόπεδο. Ήταν ο Ζεμπίλης και ήρθε η Έλενα. Εμείς ήμασταν, είμαστε και θα είμαστε σ΄ αυτό το στρατόπεδο. Για να ξεκαθαρίζουμε την θέση μας, δεν θα δώσουμε ασυλία, σ΄ αυτούς που πολέμησαν αυτά τα στρατόπεδα με μανία και τώρα θέλουν να τα ελέγξουν και να τα διασπάσουν. Έλενα ΟΛΑ ΣΤΟ ΦΩΣ. Εμείς ξέρουμε καλά πως συμβιβασμούς σε βάρος των δημοτών δεν θα κάνεις για κανέναν λόγο. Αν κάποιος από τον Σεπτέμβριο του 2019, δεν έκανε σωστή διαχείριση να παραιτηθεί τώρα. Περιμένουμε όμως οτιδήποτε προσπαθούν να αποκρύψουν κάποιοι, για την 5ετία Παγώνη/Καθαροσπόρη, να το δώσετε στην δημοσιότητα και φυσικά στην δικαιοσύνη.

- Κάποιοι παριστάνουν και τους κουτοπόνηρους αφού μας λένε πως αυτοί στην δικοί τους θητεία έκαναν τις προμήθειες με διαγωνισμούς και τέτοια σχετικά!!! Δεν μας λένε όμως αν οι διαγωνισμοί αυτοί ήταν φωτογραφικοί και όλως τυχαίως τους κέρδιζαν, αυτοί που στην συνέχεια ήταν ένθερμοι υποστηρικτές τους κατά την προεκλογική περίοδο!!!!!

- Φυσικά και υπάρχουν ονόματα και διευθύνσεις, αλλά οι άνθρωποι δεν το έκρυψαν και ποτέ. Ξέρουμε όλοι ποιοι προμηθευτές και ποιοι εργολάβοι, στήριξαν αυτούς που στήριξαν στις δημοτικές εκλογές. Αμφιβάλλει κανείς;;;;