Δευτέρα 29 Μαρτίου 2021

....σουτάκια

 - Από το γήπεδο της Τούμπας ξεκίνησε την πορεία του ως νέος πρόεδρος της ΕΠΟ ο κ. Θοδωρής Ζαγοράκης, όπου τον υποδέχθηκε ο απερχόμενος πρόεδρος της ΕΠΟ κ. Γραμμένος. Ο κ. Ζαγοράκης πήγε στ΄ αποδυτήρια της Εθνικής λίγο πριν ξεκινήσει ο φιλικός αγώνας με την ΟΝΔΟΥΡΑ.
Ο κ. Ζαγοράκης είπε πάλι πως δεν περισσεύει κανείς και πως ΟΛΟΙ πρέπει να βοηθήσουν ώστε να κάνει κάποια βήματα μπροστά το Ελληνικό ποδόσφαιρο.
Ας περιμένουμε λοιπόν να δούμε πως θα..... εξελιχθούν τα πράγματα στην ΕΠΟ και μακάρι να πάνε όλα καλά και να μην χαθεί κι αυτή η ευκαιρία.

- Λοιπόν ολίγον έγκυος δεν γίνεται. Όταν είσαι σε αναστολή για μήνες, δεν μπορεί να λές πως ανοίγεις για λίγο και για κάποιον λόγο. Να δούμε τώρα πότε θα ανοίξουν τα γραφεία της ΕΠΣΕ κανονικά και όχι για λίγο.

- Αυτός ο οποίος πιστεύει πως μπορεί να ξεσπάσει πάνω σ΄ ένα παιδί, επειδή θέλει προσκυνημένο τον πατέρα του, θα βρεθεί αντιμέτωπος με αυτό που δείχνει να μην φοβάται. Εμείς πάντως ευχόμαστε να είναι πάντα καλά στην υγεία του και να μην φοβηθεί ούτε τον Θεό.