Τρίτη 30 Μαρτίου 2021

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και να είσθε καλά στην υγεία σας. 
Προσοχή και φτάνουμε στο τέλος της πανδημίας, αφού οι εμβολιασμοί πάνε καλά και πλέον ακόμη κι αυτοί που έλεγαν τις μπαρούφες τους, τα μάζεψαν και τους βλέπουμε να τρέχουν και οι ίδιοι για να εμβολιασθούν.
Ο Αλέξης Τσίπρας κατασκευάζει ψεύτικες ειδήσεις καθημερινά και πιστεύει πως μπορεί να κοροϊδέψει τον Ελληνικό λαό. Αυτός ξεχνάει εύκολα και πιστεύει πως θα ξεχάσουν και οι Έλληνες το πέρασμά του από την θέση του πρωθυπουργού. Ο Αλέξης έμεινε ....χωρίς τους συντρόφους του οι οποίοι τον έκαναν πρωθυπουργό και μάζεψε δίπλα του όσους ξέβρασε το ΠΑΣΟΚ. Αμφιβάλλει κανείς;

- Έχουμε εκλογές και στον ΣΕΓΑΣ και σιγά σιγά θα κλείσει και ο κύκλος των εκλογών στις ομοσπονδίες. Προχθές είχαμε εκλογές στην ΕΠΟ τις οποίες κέρδισε ο Ζαγοράκης, χθες εκλογές στην ΚΟΕ τις οποίες κέρδισε ο Γιαννόπουλος και τώρα εκλογές στον ΣΕΓΑΣ και αντίπαλοι η Κελεσίδου με την Σακοράφα. Φαίνεται πως η κυρία Σακοράφα, αφού πέρασε απο διάφορα κόμματα και κατέληξε στο κόμμα Βαρουφάκη, είπε να παίξει με το χαρτί Παναγόπουλου - Σεβαστή. Αλήθεια τον στίβο τον έχουν σκεφτεί;

- Επειδή εμείς δεν μασάμε τα λόγια μας, λίγο μας ενδιαφέρει το τι θα ψηφίσουν οι σύλλογοι της Εύβοιας, αλλά μετά τις εκλογές ευχόμαστε να μην κάνουν παράπονα.
Τα λέμε πριν την κάλπη και ευχόμαστε να μην ψάχνουμε μετά για δικαιολογίες.

- Κύριε Παπακωνσταντίνου, θα πρέπει να βάλετε λίγο πιπέρι στο στόμα. Εμείς σας εκτιμούμε, σας σεβόμαστε και το ξέρετε, αλλά μην ρίχνετε χαρακτηρισμούς και υπονοούμενα. Στο κάτω κάτω είχατε δίπλα σας πολλά ..........., δεν θυμόμαστε πως τα είπατε!!!!

- Λοιπόν όπως γράψαμε, το Λευκαντί το Καλοκαίρι θα το δείτε όπως δεν το έχετε ξαναδεί. Αρχίζουν οι ασφαλτοστρώσεις σε όλους τους δρόμους και θα δούμε τι θα έχουν να λένε αυτοί που το είχαν εγκαταλείψει για χρόνια. Μια παράκληση προς την δήμαρχο κυρία Βάκα, τον αντιδήμαρχο έργων κ. Γουρνή και τον αντιδήμαρχο Ληλαντίων κ. Σέρρα. Φτιάξτε κάτι και για τα παιδιά. Μια παιδική χαρά. Έναν χώρο για άθληση. Κάτι τέλος πάντων.