Δευτέρα 1 Μαρτίου 2021

....μικρά, μικρά

 - Τι έγινε τελικά με τις προσλήψεις 40 ατόμων στο Δήμο Χαλκιδέων; Ποιος έφταιξε και δεν υπήρχε μεγαλύτερο περιθώριο για αιτήσεις; Πως είναι δυνατόν να κατηγορούν την δήμαρχο κυρία Βάκα για φωτογραφικές προσλήψεις, όταν οι αιτήσεις συνολικά δεν ήταν 40, αλλά περισσότερες από 200;;; Τελικά είναι αλήθεια πως η παράταξη Καθαροσπόρη καθυστέρησε με καταγγελίες της την έγκριση του προϋπολογισμού από την αποκεντρωμένη και δεν μπορούσε η Δημοτική .....Αρχή να προχωρήσει νωρίτερα στην προκήρυξη των θέσεων εργασίας;;;

- Πολύ μεγάλο το ενδιαφέρον κάποιων, όχι για το αν γίνονται έργα στον Δήμο Χαλκιδέων, αλλά ποιος εργολάβος αναλαμβάνει να τα εκτελέσει!!!! Κύριοι πρέπει να καταλάβετε πως αυτή η δημοτική αρχή με δήμαρχο την κυρία Βάκα και αντιδήμαρχο έργων τον κ. Βασίλη Γουρνή, κάνει και θα κάνει έργα, όσο κι αν αυτό σας πονάει. Αν τα έργα τα αναλαμβάνουν παράνομα κάποιοι, υπάρχουν οι αρμόδιες αρχές στις οποίες μπορείτε να πάτε και όχι να πετάτε λάσπη στον ανεμιστήρα. Αν λέτε πως παρανόμησε κάποιος, τότε θα πρέπει να πάτε με τα στοιχεία αρμοδίως και να κάνετε την καταγγελία.

- Όποιος πετάει λάσπη, ενώ δεν προχωράει σε καταγγελία, δεν είναι μόνο για γέλια, αλλά και για κλάματα και δεν μπορεί να λέει πως προστατεύει το δημόσιο συμφέρον και άλλα τέτοια.