Δευτέρα 1 Μαρτίου 2021

....φαπούλες

 - Ότι είχαμε να γράψουμε για το εξώδικο που δεχθήκαμε το γράψαμε και δεν επανερχόμαστε σ΄ αυτό. Ο καθένας έχει δικαίωμα να κάνει αυτό που ο ίδιος πιστεύει και εμείς το σεβόμαστε. Το αν εμείς μπορούμε ή όχι ν΄ αντιμετωπίσουμε τέτοιες κινήσεις, θα το δείξει ο χρόνος. Αυτό που σίγουρα μπορούμε να πούμε απευθυνόμενοι προς τους αναγνώστες μας, είναι πως όσο ο Θεός μας κρατά στην ζωή, δεν πρόκειται ποτέ να λυγίσουμε, ούτε και να.... προσκυνήσουμε σε πρόσωπα και καταστάσεις. Ας μην ανησυχεί λοιπόν κανείς για το θέμα αυτό και σας ευχαριστούμε ειλικρινά για το ενδιαφέρον.

- Οι εξυγιαντές της ΕΠΟ έχασαν τελείως την μπάλα και δεν ακούνε ούτε ο ένας τον άλλον. Ο καθένας έχει γράψει το δικό του σενάριο και απειλούν τα σωματεία με υποβιβασμό και άλλα τέτοια, επειδή δεν θέλουν να πάρουν μία απόφαση. Αν θέλουν να διοργανώσουν κάποιο τουρνουά, στην θέση των πρωταθλημάτων, θα πρέπει πρώτα να αναλάβουν ΟΛΑ τα έξοδα και όχι να πληρώσουν την νύφη τα σωματεία.

- Αλήθεια τι θα γίνει αν τα σωματεία αρχίσουν τις προσφυγές, για την καταστρατήγηση ή την τροποποίηση των προκηρύξεων των πρωταθλημάτων; Τι θα γίνει αν δεν επιτραπεί η μετακίνηση των ομάδων και διακοπούν έστω αυτά τα τουρνουά;

- Πότε θα τροποποιηθούν οι προκηρύξεις και ποια διοίκηση θα το κάνει; Θα το κάνει η σημερινή ή αυτή που θα προκύψει από τις εκλογές στην ΕΠΟ;;; Ποιος θα πληρώσει την νύφη, αν η νέα διοίκηση της ΕΠΟ αποφασίσει να μην συνεχιστεί τίποτα;

- Εμείς επαναλαμβάνουμε την άποψή μας. Κανείς λογικός παράγοντας δεν θέλει να μπει σε μια περιπέτεια που δεν θα οδηγήσει πουθενά. Ας μπει ένα τέλος σε όλα κι ας οργανωθούν όλοι σωστά, ώστε να ξεκινήσουν όλα από την αρχή και σε σωστή βάση, από το Φθινόπωρο και για το 2021 - 2022.