Τρίτη 2 Μαρτίου 2021

.....φαπούλες

 - Δεν είναι δική μας η επιλογή να οδηγηθούμε στις δικαστικές αίθουσες με αντίδικό μας τον κύριο Γιάννη Ρέτσα. Δική του επιλογή είναι κι εμείς απλά θα πρέπει ν΄ αποδείξουμε πως γράφουμε αλήθειες και όχι ψέματα. Τίποτα δεν ξεχνάμε και φυσικά καμιά πρόθεση δεν είχαμε και δεν έχουμε, ώστε να χρησιμοποιήσουμε το ψέμα και έτσι να συκοφαντήσουμε κάποιον. 
Εμείς απλά γράφουμε ονόματα ....και δεν αφήνουμε υπονοούμενα. Άλλοι είναι αυτοί οι οποίοι περιμένουν από άλλους να ρίξουν λάσπη και απειλές εναντίον μας.

- Αυτά που ακούμε μέρες τώρα δεν τιμούν κανένα μέλος του ΔΣ της ΕΠΣ Εύβοιας και είμαστε σίγουροι πως τα περισσότερα από τα μέλη θα επιλέξουν να μην συνεχίσουν κάτω από αυτές τις συνθήκες, γιατί σε καμία περίπτωση δεν θα δεχθούν να ακούνε πως όλα αυτά τα χρόνια ήταν γλάστρες ή πως θα είναι και στην συνέχεια. 

- Το θέμα της ΕΠΣ Εύβοιας έχει κουράσει και πλέον δεν μιλάμε για ποδοσφαιρική Ένωση, αλλά για μια Ένωση στην οποία κάποια από τα μέλη της διοίκησης, μας λένε πως για όλα τα κακά φταίνε άλλοι και για τα καλά μόνο αυτοί. Τι άλλο πρέπει ν΄ ακούσει κάποιος, για να αγανακτήσει;

- Ακόμη και για το θέμα του καταστατικού της ΕΠΣΕ, για το οποίο είχε πάει στα δικαστήρια τον Παπακωνσταντίνου ο κ. Κουσκούτης και στο οποίο ήταν μάρτυρας υπεράσπισης ο κ. Ρέτσας, τώρα ούτε λίγο ούτε πολύ, είπε πως έβαλε το χέρι του στο Ευαγγέλιο και ορκίσθηκε να πει ψέματα!!!!!

- Μάλλον η κατάσταση έχει ξεφύγει πολύ και καλό θα είναι, ν΄ αναλάβουν ΟΛΟΙ τις ευθύνες τους, πριν φτάσουμε στα χειρότερα.