Δευτέρα 5 Απριλίου 2021

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα, καλή εβδομάδα και να είσθε καλά στην υγεία σας. Μπορεί να γινόμαστε κουραστικοί, αλλά εσείς να φοράτε την μάσκα σας, να κρατάτε αποστάσεις, ώστε να έχετε περισσότερες πιθανότητες να αποφύγετε την οποιαδήποτε συνάντηση με τον κορονοϊό. Χάθηκαν πολλοί συνάνθρωποί μας, γιατί έτυχε να βρεθούν κοντά του, γιατί έπεσαν σε λάθος στιγμή. 
Ας φροντίσουμε ώστε σιγά σιγά όλοι να κάνουμε το εμβόλιο ώστε να δημιουργήσει στον οργανισμό μας αντισώματα... και να τελειώνουμε με αυτή την πανδημία.

- Δυστυχώς καθόμαστε και ασχολούμαστε με τα λάθη που κάνει η κυβέρνηση, που κάνουν οι ειδικοί επιστήμονες και δεν κοιτάμε τα δικά μας προσωπικά λάθη ή αν θέλετε την δική μας αδιαφορία για τα όποια μέτρα.

- Τι λένε τώρα οι ειδικοί και το υπουργείο; Θ΄ ανοίξουν λέει τα σχολεία, με την προϋπόθεση πως ο κάθε μαθητής θα κάνει κάθε αρχή της εβδομάδας τεστ μόνος του στο σπίτι!!! Συγχωρήστε μας, αλλά είναι μπούρδες αυτά. Καλό είναι να κάνουμε όλοι τεστ, αλλά όχι να μας λέτε πως θα σκεφτούμε όλοι σοβαρά και υπεύθυνα. Κάποιοι θα πάρουν τα τεστ από τα φαρμακεία, θα τα έχουν στο σπίτι και θα δηλώνουν πως τα έκαναν και θα συμπληρώνουν και την απαιτούμενη φόρμα. Πως θα ελέγξετε την διαδικασία;

- Λοιπόν δώστε τα τεστ για να ξέρει η οικογένεια αν έχει πρόβλημα και στα σχολεία, υποχρεωτική θερμομέτρηση στην είσοδο, όλων των μαθητών και εκπαιδευτικών. Και κάτι ακόμη. Επειδή οι περισσότεροι εκπαιδευτικοί φροντίζουν για την τήρηση των μέτρων, να παρθούν μέτρα ώστε έξω από κάθε δημοτικό να υπάρχει και ένας αστυνομικός, ο οποίος θα ελέγχει τους γονείς ή τους κηδεμόνες που πάνε το πρωί τα παιδιά στο σχολείο και το μεσημέρι που πάνε να τα πάρουν. Εκεί υπάρχει πρόβλημα, αφού υπάρχουν κι αυτοί που δεν φορούν μάσκα.

- Πήγε λένε η δήμαρχος κυρία Βάκα σε υπουργείο μαζί με τον κύριο Κεδίκογλου. Γιατί να μην πάει; Μήπως επειδή ο κ. Κεδίκογλου δεν την στήριξε στις Δημοτικές εκλογές; Η κυρία Βάκα πήγε για να πετύχει κάτι για τους δημότες και τον Δήμο γενικότερα και όχι για να βγει φωτογραφία με τον κύριο Κεδίκογλου. Για να γράφουμε αλήθειες, ο κ. Κεδίκογλου, ήθελε μια φωτογραφία δίπλα στην δήμαρχο κυρία Βάκα.