Τρίτη 6 Απριλίου 2021

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και να είσθε καλά στην υγεία σας. Να φοράτε την μάσκα σας, να κρατάτε αποστάσεις και όλα θα πάνε καλά. Όσοι έχετε αποφασίσει να κάνετε του κεφαλιού σας και ν΄ ακολουθήσετε την γραμμή ΣΥΡΙΖΑ, ευχόμαστε να σας βοηθήσει ο Θεός για να μην σκοτώσετε συνανθρώπους σας, μεταδίδοντας τον κορονοϊό.
Από το Πάσχα και μετά, όλα θα είναι καλύτερα, αφού και οι εμβολιασμοί.... προχωράνε και η κυβέρνηση ακολουθεί πιστά τις οδηγίες των ειδικών και όχι των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ.

- Γιατί ο κόσμος δεν ψήφισε Παγώνη στις τελευταίες δημοτικές εκλογές; Γιατί ακόμη και τα βασικά στελέχη του ψηφοδελτίου του, τα οποία μάλιστα εμφανίστηκαν ως η μεγάλη μεταγραφή και προέρχονταν από τον χώρο της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, έλεγαν ψέματα ή δεν ήξεραν τι έλεγαν προεκλογικά. Διαβάστε παρακάτω τι έλεγαν και θα καταλάβετε.

- "Θέλουμε δήμαρχο να έχει ορίζοντα δημάρχου και όχι ορίζοντα βουλευτή... 
Αυτή η εξήγηση είναι πολύ απλή. Ο Χρήστος Παγώνης μιλά και σχεδιάζει με ορίζοντα 2 και 3 θητειών δημάρχου. Όλα του τα έργα, όλο το όραμα, το πώς φαντάζεται τον δήμο μας.. όλα φανερώνουν έναν άνθρωπο που σκέφτεται μόνο την πόλη του. Δεν φαντάζεται κανείς.. ούτε πιστεύει.. ότι ο Χρήστος Παγώνης έχει βλέψεις.. στον εγγύς χρονικό ορίζοντα.. για βουλευτικά ή άλλα εκτός δήμου αξιώματα.
Άραγε.. η Έλενα Βάκα.. θεμελιώνει ανάλογο ορίζοντα για τον δήμο μας.. ή έχει και το νου της για κάτι άλλο.. όπως για κάποιο βουλευτικό αξίωμα στο εγγύς μέλλον";

- Ξέχασαν φαίνεται πως ο κ. Παγώνης ήταν υποψήφιος βουλευτής με το ΠΑΣΟΚ και απέτυχε να εκλεγεί κι αν δεν κάνουμε λάθος, περισσότερες από μία φορές. Δεν ισχύουν λοιπόν όλα τα παραπάνω. Η κυρία Βάκα δεν απέτυχε ως υποψήφια βουλευτής, αφού δεν υπήρξε ποτέ και δεν είναι κακό να είναι κάποια στιγμή να είναι και υποψήφια βουλευτής.


- Αλήθεια πως αισθάνεται κάποιος, όταν δηλώνει Νεοδημοκράτης, αλλά στηρίζει τον πρώην υποψήφιο βουλευτή του ΠΑΣΟΚ και νυν οπαδό του ΚΙΝΑΛ, ο οποίος ανεβαίνει και στην εξέδρα με την Φώφη;;;;