Δευτέρα 12 Απριλίου 2021

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα, καλή εβδομάδα και να είσθε καλά στην υγεία σας. Φοράμε μάσκα, κρατάμε αποστάσεις και κλείνουμε τ΄ αυτιά μας, σ΄ αυτούς που βλέπουν φαντάσματα και παντού τον αντίχριστο.
Είναι ν΄ απορεί κανείς με το ότι οι αρμόδιοι δεν μαζεύουν αυτούς που πραγματικά, έχουν ξεπεράσει τα όρια και πλέον έσπασαν τα φρένα τους.
Θα αναρτήσουμε σήμερα κάτι που θα μας κάνει όλους έξαλλους. Καλημέρα και να έχουν μια καλή επιστροφή στο σχολείο ....τους, οι μαθήτριες, οι μαθητές και οι εκπαιδευτικοί του Λυκείου. Ήρεμα και ψύχραιμα.

- Τι λογική εξήγηση να δώσεις όταν διαβάζεις αυτό που μας έστειλε κάποιος φίλος;
Η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά, αλλά δεν είναι τραγικό, να μην μαζέψουν το άτομο αυτό και να φροντίσουν για την θεραπεία του;

Συγνώμη αλλά το fb όταν γράψεις το παραμικρό σε βάζει σε καραντίνα. Στην περίπτωση αυτή, που δεν είναι και μόνη, τι κάνει;

- "Ο καλός μας φίλος" δεν σταματά να μας συκοφαντεί, αφού πιστεύει πως θα μας "τελειώσει". Μεγάλε κάνε ότι θέλεις. Εμείς δεν στηρίζουμε τίποτα σε εργολάβους και προμηθευτές. Στηρίζουμε τα πάντα σε φίλους και αυτούς που πάντα είναι δίπλα μας. Θα πέσεις λοιπόν πάλι σε τοίχο και το κακό είναι πως αυτή την φορά, παίρνεις κι άλλους στο λαιμό σου.

- Όσο γι΄ αυτούς που πρέπει να διαπίστωσαν πως δύσκολα θα μπορέσουν να ξεχωρίσουν, ας ετοιμάσουν από τώρα τις δικαιολογίες τους, γιατί δεν πρέπει να θιγεί και ο εγωϊσμός τους.