Κυριακή 4 Απριλίου 2021

Τους ενοχλεί ως δήμαρχος ή ως.......

 - Αλήθεια, τι ακριβώς συμβαίνει και κάποιοι δεν αντέχουν και δεν θέλουν να πιστέψουν πως διοικεί τον δήμο Χαλκιδέων η κυρία Βάκα;
Τους ενοχλεί ως δήμαρχος ή ως γυναίκα δήμαρχος;
Κάποιοι είναι αλήθεια πως έχουν στο πετσί τους, το να είναι ενάντια σε κάθε γυναίκα η οποία συμμετέχει στα κοινά. Δεν θα τους χαρακτηρίσουμε μισογύνηδες, αλλά θα πρέπει να μας εξηγήσουν το γιατί είναι όχι απλά ενάντια στην κυρία Βάκα, αλλά την πολεμούν με μίσος, από την στιγμή που ακούσθηκε πως θα είναι υποψήφια δήμαρχος.
Την πολέμησαν ώστε να μην..... πάρει την στήριξη της ΝΔ.
Την πολέμησαν ως γυναίκα υποψήφια δήμαρχο.
Την πολέμησαν επειδή δήλωσε από την πρώτη στιγμή πως δεν θα συνεργαστεί με τα συμφέροντα που "τα έπαιρναν" από τον Δήμο και στήριζαν συγκεκριμένους υποψήφιους.
Την πολέμησαν επειδή μετά την νίκη της στις εκλογές, δεν πήγε να συζητήσει με τον κ. Καθαροσπόρη για συνεργασία.
Την πολεμούν γιατί δεν δέχθηκε να υποκύψει στους εκβιασμούς αυτών που ήθελαν "να τα πάρουν" για να βγάλουν τον σκασμό τους.
Να το ξεκαθαρίσουμε λοιπόν και είναι η άποψή μας.
Τους ενοχλεί ως δήμαρχος γιατί δεν υποκύπτει στα συμφέροντα και τους έχει κάνει τρελούς το ότι τους ταπείνωσε δήμαρχος γυναίκα.
Φίλες και φίλοι αναγνώστες, εσείς βγάλτε τα συμπεράσματά σας.
Η κυρία Έλενα Βάκα δεν είναι χθεσινή στην αυτοδιοίκηση και γενικότερα στα κοινά. Ξέρει να διοικεί και ξέρει να δείχνει τον απαιτούμενο σεβασμό προς κάθε κατεύθυνση. Απλά δεν προσκυνάει και αυτό την τιμά.