Κυριακή 25 Απριλίου 2021

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα καλή Κυριακή, Κυριακή των Βαϊων σήμερα και από αύριο μπαίνουμε στην μεγάλη εβδομάδα. Να είσθε όλες και όλοι καλά και να προσέχετε, ώστε και μετά το Πάσχα να είμαστε όλοι εδώ και να έχουμε την υγεία μας.
Σήμερα έχουμε και ποδόσφαιρο, αφού ο ΑΟΝ ΑΡΤΑΚΗΣ θα υποδεχθεί στις 16:30 τον ΗΡΑΚΛΗ Ψαχνών για το πρωτάθλημα του 4ου ομίλου της Γ΄ Εθνικής και στις 16:00 οι ΑΒΑΝΤΙΔΕΣ θ΄ αγωνισθούν εκτός έδρας με αντίπαλο την ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ για το πρωτάθλημα.... της Α΄ Εθνικής γυναικών.

- Το apopsignomi εύχεται ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ & ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ με υγεία και αγάπη για όλο τον κόσμο. Αυτές τις Άγιες Μέρες ας αφήσουμε στην άκρη τις απόψεις και τις θέσεις μας κι ας παρακολουθήσουμε τα πάθη του Χριστού μας με οποιονδήποτε τρόπο. 
Αυτό ίσως μας κάνει όλους καλύτερους. 

- Η στάση μας στο θέμα της Δημοτικής Αρχής και της κυρίας Ελένης Μιντζιφίρη, θα είναι καθαρή προς κάθε κατεύθυνση και όχι υπέρ του ενός ή του άλλου. Θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε την δημοτική αρχή και την δήμαρχο κυρία Βάκα, αλλά σε καμία περίπτωση δεν θα κάνουμε την επίθεση που άλλοι κάνουν προς την κυρία Μιντζιφίρη. Δίκαια στα σταθούμε προς κάθε κατεύθυνση και θα ζητάμε καθαρές λύσεις. 

- Μετά τις Άγιες Μέρες θα μιλήσουμε με στοιχεία για όσα πραγματικά συμβαίνουν με τις Σχολικές Επιτροπές τα τελευταία 7 χρόνια και μακάρι να ζητηθεί έλεγχος για όλα αυτά τα χρόνια. Φυσικά δεν συμφωνούμε με την κυρία Μιντζιφίρη, αλλά επειδή γνωρίζουμε τον χαρακτήρα της, πιστεύουμε πως δεν λειτούργησε με δόλο, ούτε για να κερδίσει κάτι η ίδια. Ήθελε να προσφέρει στα σχολεία και πρόσφερε. Ήταν το κόκκινο πανί για κάποιους και γι΄ αυτό δέχθηκε επίθεση.

- Φίλες και φίλοι αναγνώστες, το θέμα αυτό έχει πολύ δρόμο και μακάρι η δήμαρχος κυρία Βάκα, αλλά και η κυρία Μιντζιφίρη, να βρούνε την λύση ώστε να μην έχει συνέχεια αυτή η υπόθεση, αλλά και οι δύο να συνεχίσουν μια συνεργασία, προς όφελος των Δημοτών. Εμείς θα προσπαθήσουμε με συζήτηση, να βοηθήσουμε και δεν θα ρίξουμε λάδι στην φωτιά.

- Μπορεί οι δύο πλευρές να μην μας ακούσουν, αλλά εμείς θα προσπαθήσουμε.

- Να γράψουμε και κάτι για τον Χαλκιδάρα, ο οποίος ακόμη δεν έχει καταλάβει τίποτα και πως άραγε να το καταλάβει, αφού ήταν μέλος της παρέας που κρατούσε στην ανυπαρξία τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ. Μεγάλε ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ είναι πλέον ομάδα, με χαρτιά και διοίκηση και όχι καφενείο όπως ήταν εδώ και πολλά χρόνια. Εσύ πάντως είχες φωτογραφηθεί δίπλα σε όλους όσους είχαν δει φως και μπήκανε. Το αν είσαι κάτι εσύ για τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ ή όχι το ξέρουν και οι πέτρες και φυσικά το είπανε και οι σταυροί προτίμησης που πήρες στις τελευταίες εκλογές. 

- Εμείς το τι μπορούμε να πετύχουμε, το αποδείξαμε και δεν θα σου δώσουμε λογαριασμό, ούτε περιμένουμε να μας πεις εσύ αν είμαστε κάτι ή όχι. Καλό Πάσχα να έχεις.