Δευτέρα 19 Απριλίου 2021

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα, καλή εβδομάδα και να προσέχετε την υγεία σας. Φτάνουμε στην Εβδομάδα Των Παθών και στην Ανάσταση.
Λίγη ακόμη υπομονή και θα φτάσουμε στην κανονικότητα.
Ας μείνουμε μακριά από τους τύπους οι οποίοι υμνούν την κυρία που δεν ήθελε το παιδί της να κάνει το τεστ, αλλά τελικά το έκανε. Τι να πεις σ΄ αυτούς που είπαν τον Εθνικό ύμνο στην κυρία και την χαρακτήρισαν ήρωα;
Αυτά τα πρότυπα θέλουμε για τα παιδιά μας;
Φίλες και φίλοι, ας προσέξουμε την .....οικογένειά μας, ας προσέξουμε τους φίλους μας και όλα θα πάνε καλά. Μακάρι να είχαμε τεστ για κάθε μέρα και ευχαρίστως να τα κάναμε.

- Τα Χριστούγεννα του 2022 θα δούμε πόσοι Δημοτικοί Σύμβουλοι θα δηλώσουν πως παραμένουν πιστοί στον Χρήστο Παγώνη και πόσοι θα παραμείνουν στο Δημοτικό Συμβούλιο ως ανεξάρτητοι. Πάντως μέχρι τα Χριστούγεννα του 2021 οι αποχωρήσεις από την παράταξη Παγώνη, μάλλον θα έχουν γίνει 5. 

- Από την επόμενη εβδομάδα, θα χαμηλώσουμε τους τόνους, γιατί πρέπει να είμαστε όλοι ήρεμοι και να παρακολουθήσουμε τα πάθη του Χριστού μας, μήπως και γίνουμε καλύτεροι άνθρωποι.

- Εμείς δεν ζητήσαμε την άδεια κανενός για να γράψουμε όσα γράψαμε για τον Δήμο Ερέτριας και την κυρία Αλημπατέ. Την άποψή μας γράψαμε και φυσικά βλέπουμε τι συμβαίνει στο Δήμο. Όποιος πιστεύει πως κάνουμε λάθος, ας γράψει την δική του άποψη. Δείτε όμως τι συμβαίνει στο Δήμο, τι συμβαίνει στις Δημοτικές παρατάξεις και τα ξαναλέμε.

- Σήμερα συνεδριάζει η οικονομική επιτροπή του Δήμου Διρφύων Μεσσαπίων ή κάνουμε λάθος. Δεν χρειάζεται να πάρουμε τηλέφωνο για να ενημερωθούμε. Θα έχουμε κραυγές, σαν αυτές που έβγαζε ο ταρζάν στην ζούγκλα. Αν δεν τις ακούσουμε σήμερα, αύριο "θα παίξουν σίγουρα"!!!!!