Δευτέρα 5 Απριλίου 2021

.....σουτάκια

 - Γιατί δεν άρχισε το πρωτάθλημα ποδοσφαίρου γυναικών της Α΄ Εθνικής και πήρε αναβολή για 18 Απριλίου 2021; Γιατί μπορεί να είναι ερασιτεχνικό, αλλά οι μετακινήσεις που έχουν σε κάθε ομάδα για προπονήσεις και αγώνες είναι πάρα πολλές, αφού λίγες είναι οι κυρίες που διαμένουν στην έδρα της ομάδας. Και τι πρέπει να γίνει; Αυτό θα το πει η ΕΠΟ, εκτός κι αν μέχρι να το πει, δημιουργηθεί η .....λίγκα της Α΄ Εθνικής Γυναικών!!!!

- Μας κουράσατε με τα ίδια και τα ίδια, από το γνωστό παρεάκι, που μας έχει βάλει απέναντι και μας πυροβολεί συνεχώς. Εμείς συνεχίζουμε την δουλειά μας και δηλώνουμε πως τους βλέπουμε με συμπάθεια και μάλιστα κάποιους τους εκτιμούμε. Το τι λένε αυτοί δεν μας αφορά. Από το αποτέλεσμα θα κριθούν. Αν αποτύχουν, ας μην ψάξουν για δικαιολογίες. Τουλάχιστον αυτοί θα έχουν πληρωθεί. Υπομονή λοιπόν, γιατί θ΄ αργήσει να τελειώσει το πρωτάθλημα αφού ακόμη δεν έχει αρχίσει. Την καλημέρα μας και στον Βασίλη.

- Δεν καταλάβαμε γιατί κάποιοι μιλάνε για νόμιμες διαδικασίες, ενώ όταν αυτό το ζητάνε άλλοι, θυμώνουν. Δεν καταλάβαμε γιατί κάποιοι μιλούν για οικονομικές ατασθαλίες και όταν εμείς μιλάμε για ελέγχους θυμώνουν!!! Τι θέλετε κύριοι; Να μας λέτε εσείς αυτά που λέτε, αλλά να μην προχωράτε στο να ζητήσετε ελέγχους από τους αρμοδίους;