Δευτέρα 26 Απριλίου 2021

....φαπούλες

 - Η κυρία Ελένη Μιντζιφίρη μας έστειλε ένα μήνυμα και το δημοσιεύουμε, αν και είπαμε ν΄ ασχοληθούμε με το θέμα μετά τις μέρες του Πάσχα.
Αγαπητή Ελένη, εμείς δεν γράψαμε ποτέ πως έκανες κάτι παράνομο. Γράψαμε πως πρέπει να γίνει έλεγχος στις Σχολικές επιτροπές για τα τελευταία 7 χρόνια και να κριθούν άπαντες.
Είμαστε οι μόνοι αν δεν κάνω λάθος που στηρίξαμε σε μεγάλο βαθμό το έργο σου, άσχετα αν διαφωνούμε κάποιες φορές με τις αντιδράσεις ή τα ξεσπάσματά σου.
Σου ευχόμαστε Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση και σε περιμένουμε για να τα πούμε από κοντά.

Ελένη Μιντζιφίρη:
"Φίλε Στέλιο καλημέρα.
Όλες μου οι ενέργειες είναι νομιμότατες και σύμφωνα με όλες τις διαδικασίες που διέπουν τη λειτουργία των σχολικών επιτροπών.
Κλιματιστικά, κατεπείγουσα ανάγκη , αιτήματα δ/ντων- απόφαση ΔΣ( Ομόφωνη)- προσφορά ανά σχολείο- τιμολόγιο ανά σχολείο.
Κουρτίνες, αιτήματα δ/ντων- προσφορές ανά σχολείο- τιμολόγιο ανά... σχολείο.
Καθαριστικά. Από 20/09/2020 έως και σήμερα τα εντός διαγωνισμού προϊόντα από τον ανάδοχο. Τέλος.
Ούτε κατάτμηση έργου, ούτε τίποτα. Αλλιώς λειτουργεί ο δήμος, αλλιώς τα ΝΠΔΔ του ΔΟΑΠΠΕΧ και ΔΟΠΠΑΧ και αλλιώς οι σχολικές επιτροπές, ας το καταλάβουν αυτό κάποιοι.
Ο Νομοθέτης, δεν έδωσε τυχαία ελευθερία κινήσεων στον πρόεδρο. Ακριβώς για να αντιμετωπίζονται άμεσα και αποτελεσματικά , οτιδήποτε έχουν σχέση με την ασφάλεια παιδιών , εκπαιδευτικών και λοιπών που αποτελούν την εκπαιδευτική κοινότητα.

Σαν Δύναμη Ευθύνης, θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε οτιδήποτε έχει ως στόχο το καλό του πολίτη, απλά η συνεργασία μας με την παρούσα δημοτική αρχή, παύει.
Δεν νοείται συνεργασία, που "κρεμάς" και "αδειάζεις" τον συνεργάτη σου. Μου δόθηκαν πολλές ευκαιρίες να το πράξω μέσα στη διετία, πίστεψέ με.
Δεν έκανα και ούτε πρόκειται να κάνω , το χώρο των σχολείων εφαλτήριο ψηφοθηρικών μου επιδιώξεων , "χαϊδεύοντας" δ/ντες και φυσικά, θα εμποδίζω και όποιον προτίθεται να το πράξει αυτό. Ακόμα και αν είναι η ίδια η δήμαρχος.

Ευχαριστώ
Ελένη Μιντζιφίρη
Επικεφαλής παράταξης "Δύναμη Ευθύνης"

Σου εύχομαι ολόψυχα καλό Πάσχα, με υγεία . Καλή Ανάσταση.